tröttsamt

2009-05-22 @ 20:30:08
jag har haft ett långt samtal med mina föräldrar, jag förstår dom, jag är sveriges lataste och hatar att städa mitt rum. Så nu har jag ett ultimatum, städa onsdagar annars får jag bo i skulet med råttorna. Men pappa påstår att tillomed dom kommer att flytta ifrån mig. Nej, nu är det katastrof i mitt rum, jag vet, men jag känner delvis inte för att städa det för att jag inte får ngt för det, vad tjänar jag på att städa det? Jag sover bara i det ändå? Jag är aldrig hemma på dagarna eller på kvällerna ändå.
De ända de har att säga är att klaga på mig så vad får jag energin ifrån tror dom att städa?  Från ingenstans? Så därför har jag inte städat. Dom känner inte mig och kommer nog aldrig göra det fören jag flyttar heller. Jag har mitt liv och de har sitt. De vet inte min favoriträtt i matväg, de vet inte vad jag gör på helgerna, vart jag sover, vem jag är med, att jag är ute? Nej de vet inget. Men hade de frågat och byggt upp en relation med mig hade jag kunnat berätta. De frågar aldrig hur jag mår eller om jag hade kul igår. De ger mig mat, ett trygg miljö att ´växa upp i och uppfostrar mig. Det är det, men relattionen emellan oss och visa var kärlek är, det är svårt och jag vet att jag inte lärt mig det. Jag har aldrig lärt mig hur man har en relation med ngn annan egentligen, pappa sa att jag är ett fett ego som bara jobbar för egen vinning. Jag tror det stämmer, men vem har lärt mig det?
Vem har lärt sig att om man inte tar så får man inget? Utan att tänka på det, helt omedvetet har ni gjort det. Jag har lärt mig allt det dåliga, inte kunna öppna sig, ha relation till ngn annan  pga att jag inte vet hur man ska vara, det funkar inte med att ge och ta, hur man ska hantera situationer då man blir arg. tyvärr har jag inte det. Svårt att säga, men jag lär mig och har lärt mig mkt tack vare att jag haft pojkvän länge, han lärde mig mkt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

gumman inte har jag heller blivit uppfostrad med det men sånt där är sunt förnuft, man vet vad som är rätt och fel om man bara tänker till, inget någon ska behöva lära dig som en läxa i skolan om du låter ditt huvud styra och inte barnet i dig så kommer du nog fan till rätta med dig själv skyll inte på dina föräldrar, finns människor som haft sämre föräldrar än vad du har till och med föräldralösa som kan tagit hand om sig själv och är medveten om vad hygien och socialisera innebär. Sluta jaga efter kärleken, den kommer till dig när du är mogen för det.

2009-05-24 @ 18:27:40
Skriv en liten kommentar nu snygging
Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din mail här: (publiceras ej)

Addressen till din blogg:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback