Jack DanielsAlmåsdagen!

idag firar vi att vi fyllde 50 år för 5 år sen :) Eller vår skola, så det var massa mojs på skolan. Bland annat firade vår lärare ner sig för skolans 6 våningar, massa band spelade, det fanns mat, drinkar, glass, ja you name it. Det var riktigt trevligt, men mycket varmt!


Först spelade han trumpet där uppe, sen firade han ner sig, TOTALT livsfarligt!


Vivi, Amanda och Lars-Åke.
Det är konstvandring i vårt bibliotek, men vi var ute efter drickan och maten så vi var där inne. Så ville jag ta ett kort på vivi och amanda, så sa Amanda:
- Men vi måste ju ha med ngt med kultur på kortet eftersom vi är på vandring.
Emmy:
- LARS ÅKE.
För er som inte vet vem han är så är det inte roligt. Men han är den seriöstaste kulturnissen någonsin och gör skulpturer. Sen är han gammal och snart blir väll han en skulptur själv.

Men emmy vill inte ha med lars-åke på mitt kort, så vi ville vara tuffa själva :)

Mat mat mat mat mat mat :) Det var skit gott. Åt dock inte ens hälften

Ett band som spelade, minns inte deras namn. Dåligt Emmy !

mmm :)


Dagens outfit.

Jag hade två idag, en på morgonen och en efter jobbet :)


1.


@ work.


Urringningen är inte klar och ska sy in den lite, sen är det prima :)


Arbetsmyra!

Hej allihopa.
Idag har jag köpte från morgon till kväll, klockan 8 var jag på apun, sen vid halv 4 drog jag vidare till mitt arbete, på bingon var jag 16-23.30 . En krävande dag. Men det har gått bra, för nu har jag lång lång helg, imorgon blir det grilla hos Annika, det blir mysigt. Sen på fredag är det jobb igen, sen lördag ska jag vara barnvakt till Lindas lille trollunge :)

Dagens..1. Klippt till min jack daniels tröja!
Det börjar bli klart, men ska få de perfekt innan jag är helt nöjd

2. Kirrat alkohol till helgen
Det är ett måste!

3. Kortege imorgon
Hur det nu kan bli dagens plus? Men det har gjort mig lite gladare för man har haft ngt att se fram emot!


1. Arbetat 16 h idag
Det är inge bra för kroppen!

2. Ont i huvudet
Har haft ont i huvudet stor del av dagen, är så jävla kvavt ute!

3. Allmänt nere
Har kännt mig nere ett tag nu, känns som att jag inte har mkt ork kvar för allt. Ge mig livsglädje ngn nu!


Dagens outfit.Eftermiddag

Jag var nere på kortegen och träffat Mikaela, dryckit kaffe och kollat på bidragen till kortegen, det var trevligt. Sen åkte jag till Lotta, där ska de kolla på fotboll och äta tacos! Mumms. Men jag var inte hungrig när maten väl var klar, åt litegrann bara. Ändå har jag inte ätit ngn middag idag? Knas. Men killarna som var där åt iaf de jag inte orkade!
Det var inte så att de åt en sån portion utan de åt två. Helt galet! Lite imponerad faktiskt.
Sen när jag kom innanför dörren hemma så blev jag kanon glad. Böcker jag beställt hade kommit hem, Håkan Hellström bok och The dirt!
Nu ska jag läsa jävel! :D


Ny design

Hej allihopa.
Nu har jag varit duktig och gjort en ny design, hade inte så mycket annat att göra faktiskt. Så får se hur duktig jag är på att uppdatera, men jag ska skärpa mig. Folk klagar när jag inte gör det så nu får jag väll göra det då.
Dagens..


1.  Håkan Hellström
Måste börja med honom, han gör att dagen blir lite extra bra. Så fort man är arg, glad, ledsen, alla humör gör att man vill lyssna på honom.

2. Min nya design
haha, den måste ju med! Den har jag kämpat med, men den är inte klar än riktigt. Men det kommer (:

3. http://www.youtube.com/watch?v=KD-99MNGR28
Det roligaste jag sett på länge. Jag dog när Malin visade det för mig!1. Städning
Dagen måste sluta eller börja med att jag städar, det gör mig väääääldigt sur. Vill inte städa

2. Vädret
Det slutade ju så bra förra veckan? Vart tog vädret vägen?

3. Plugget
Vill fan bränna ner skolan! Jag vill ta studenten nu, vill inte göra ngt mer, nej nej nej nej! Bort.

Nu ska jag ner till staden och fika med Mikaela. Hörs senare :)


090427

Jag hatar att gå och inte veta vad som händer, att gå och vara osäker och förvirrad. Det gör mig tokig. Är jag helt ute och cyklar? Blir totalt lurad, följer jag varje rörelse du vill att jag ska ta eller blir jag sårad? Jag vet inte, jag vill och tror inte. Men så har jag tänkt innan, och hur gick det? Exakt. Jag vet vad jag vill och hur jag vill att det ska vara. Är det en utopi?

090427

Jahaja, då var det en bra dag i skolan, nästan. De slutade bra iaf, träffade vår handledare i projektarbetet! Fick våra betyg, haha:
Handledaren:
Hoppas det är okej för er, att jag ger er alla MVG.
Jag:
Jag vet inte om jag ser något problem i det iaf?
De tre andra:
Ne, inte vi heller

haha, det var roligt! MVG, vi hade ett unikt arbete som ingen annan gjort. Det är LITE coolt. Så vi fyllde alla kriterier till MVG, det gillade vi. Vi funderade på att dra ut och dricka champagne. Men ist ska de ut med idrotten och ha hajk, HAHA. Emmy och hajk går inte hand i hand. Aldrig. Gå ut och gå, i värme och kvav luft, grilla korv och lukta uteliggare sen gå tillbaka, aldrig aldrig aldrig. Så jag drog hem och firade med mjölk istället. ska städa mitt rum med.

Grattis Emmö :)

090427

hej allihopa.
Jag ska någon dag förklara hur nu denna helgen varit, nästan lika givande som förra. Men denna var nog liiite värre, om man ser det på ett sätt, men den var också 10 gånger bättre.. haha, låter logiskt va? Men den var både rosa moln och helvettes mörk!
Jag vet inte vart jag ska börja, för de jag berättat de för kan ju intyga detta serrö. Sen nu sitter jag med psykologiboken i högsta hugg, not. Hade ett läxförhör nyss, hahahahahaha. katastrof. Orkade jag plugga igår då eller? sov 12 timmar inatt, det var inte ens tillräckligt. 5 timmar på 2 dygn är inget bra alls. Sen föresten, igår, när jag kom hem och mamma såg mig så började hon skratta! Hon trodde jag hade sett världen falla framför mina ögon, så hon gav mig jordgubbar och glass sen bädda hon ner mig och min dator :D OCH inte nog med det, hon hade gjort bröd, så de fick jag med, de var så nygjorda att smöret smälte på. OH, så ska man ha det när man kommer hem. Kanon var det!

Sen idag på internet kom det upp på skolans kalander att studenten snart är här, vi ska betala någon för lastbilen idag med. haha, är glad att jag inte planerar sånt där, då hade vi fått gå runt på alégatan. Hade med varit roligt iof! Gå runt med en skylt: Vi fixade inte ens en lastbil.. Hahaha, hade varit klockrent.
Ja, sen peace and love biljetterna ska jag köpa med, kanon bra..

Jag går runt med något man kan busa med, Jani vet vad, jag visade det för vivi, fan vad kul man kan ha med dom egentligen. Man ska inte knapra i sig det själv men busa med folk, lägga det i någons mat. HAHA, fan vad skoj. Ser det framför mig. ojoj. Men jag ska spara det! hahahahaha, och igen, hahahhah! Kan bli jobbigt för de som blir utsatta. jaja. Nu ska vi tänka på något annat. hahahaha!

Nu ska jag fortsätta arbeta eller bara sitta på internet. Kommer bli färdig i tid ändå :)

/, em

090422

grattis elfsborg :) det var ni värda, eller eran första halvlek var värd det, men andra var väll inte lika bra. men vinst som vinst! solade så jag brände mig idag och var hos tandläkaren, fan livet går upp och ner, imorse katastrof och på kvällen bättre. Någon öl med min kära vän och 3 till gjorde det bra för stunden.


Fan jag vill fylla kraven folk har på mig, men börjat tröttna på att jag inte klarar det. Mina föräldrar vill att jag ska minska alkoholen, få körkort, städa mitt rum ( kanske för er inte en jätte grej, men för mig, enorm. hatar att städa ), högskolan, jobb om inte högskolan, osv osv osv. Mina vänner har inga jätte krav, men de börjar väll gnälla på mig för att jag ger upp. Jag lyssnar inte, gör som jag vill. Men jag orkar inte höra massa gnäll. Gör så, bli så, försök göra så, hjälp mig med det. Missförstå mig inte, jag vill så gärna göra det folk vill och göra andra nöjda. Men jag vet förfan inte hur.

/, em

090421

usch, känner mig orolig, konstig i huvudet, konstig känsla i kroppen, det kryper, känner att något är påväg att hända eller något. Något känns inte bra, något är inte som det ska. Kan det bero på att jag inte sovit inatt eller att jag inte ätit idag, ska upp och äta. Det bara slog till nu, fy, var glad innan.
Jag är osäker. Väldigt osäker. Ger jag mig in på något som kommer få mig att falla under jordens yta? Jag vet inte. Men testar man inte får man aldrig veta. fan. jag vet inte, orkar jag? jag vill men vågar inte. Mitt hjärta och hjärna sammarbetar inte direkt. Jaja. Jag vill, du vet jag vill, eller vad säger du magnus uggla? (:
Milda matilda, nu ska jag gå iväg och dricka kaffe, hjälper inte att sitta här.

Ärlighet, det minsta man kan begära tycker jag, men jag vet inte ens om jag klarar av att höra den? I vissa fall, Ja, i vissa fal, Verkligen inte. Men samtidigt, jag tror jag skulle bli mer sårad om sanningen gått runt mig, så jag får reda på det sen. Så har det alltid varit, ingen vågar säga sanningen, det gör ont. Det gör nog mer ont.

/, em

090421

ja,löning snart. me like :)

Idag har jag varit på min apu, det går kanon. var skit nervös första dagen, men nu känner jag mig som en i gänget, av någon anledning. Är på en dagverksamhet för en blandad grupp, några i rullstol och några med downs syndrom oså. Mycket kul är faktiskt! Vi satt och pussla idag, jag blev helt utslagen, blir tokig. De sitter med pussel med 1000 bitar i elle mer och är duktigare än mig. Sitter och syr och stickar, jag skulle aldrig klara det där :O
Sen var jag och solade, måste komma igång nu, vill inte se ut som en blekfis mer. Sen imorgon, gash, ska till tandläkaren klockan 7, fyfan. jag vill inte, kommer klaga på att jag inte använder tandtråd som varje år och villa att jag tar ut piercingen som förra gången. Jag orkar inte, sen ska de borra och stoppa saker ner i halsen. Nej. Inte min grej alltså, vita rockar, fyfan jag ryser.
Nu ska jag plugga, en inlämning klar igår och nu ska jag ta nästa, gör de saknerna jag inte lämnat in först, sen de som ska in snart. Bläabläabläa.


/, em

090420

The big love and sex test of 2009.


Är du kär just nu?
Mja :$

Har du kysst någon idag?
Näj

Har du kysst någon de senaste 30 dagarna?
Ja J

Har du ett förhållande?
vät inte

Om nej, varför inte?


Hur många har du varit tillsammans med?
3 st

När förlorade du oskulden?
16 tror jag

När går gränsen vid otrohet?
Beror på

Har du varit otrogen och om ja, varför?
mm, vet inte.

Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det?
Nej ;S

Är du romantisk?
Nej, inte speciellt. Men kan nog

Har du snott en kompis pojkvän/flickvän?
nej

Är du svårflörtad?
Olika

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång?
jaa

Vad hette din första flickvän/pojkvän?
Jonas? Tror jag

Hur länge höll det?
ngn månad?

Har du någon gång slagit någon du tyckt om?
Ja

Har du lekt med någons känslor?
ja, det har hänt. När jag var liten och elak

Har du haft sex med över 20 personer?
Nejeeeee

Hur länge höll ditt längsta förhållande..
1 år och lite till

... och ditt kortaste?
haha, ngn månad

Vill du vara singel eller ha ett förhållande?
det beror på, det är as skönt att vara singel, fritt liv. Men älskar att ha någon att komma hem till och vet finns där vid ens sida hela tiden

Har du varit tillsammans med två samtidigt?
hahahaha, ja hela tiden

Är du en bra pojk/flickvän

Jag hoppas det

Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)?
-

090420

Nu är jag tillbaka igen, har träffat lotta, skönt att prata med dig älskling. Jag gillar't :) Vi får träffas snart igen och tjöta, kanske på lördag om jag inte får ändrade planer, jag hoppas att jag får det, men isf träffar jag dig efter när jag kommit hem :)
Oh, jag är glad glad glad. Vill att de ska smitta av sig. Ska köpa peace and love biljett på fredag, malin, vi ska ha så roligt ! Sen utomlands till hösten, lotta och malin. Hoppas båda kan följa med, är så taggad för drinkar på stranden och bara snacka skit dagarna ut och njuta av livet. STUDENTEN, gosh.
Nu ska jag sluta innan jag kommer förfan. hihi.

/, em

090420

jag just nu, älskade sjal :) kan inte släppa den :D090420

Det var tråkigt som fan att plugga, dessutom hade jag inget word program på datorn sen jag lämnade in den, så nu måste jag hitta det med innan jag börjar. blä blä blä :) Men jag skaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, det är nog den vanligaste meningen jag använder på en dag. Jag ska, jag ska, jag ska. Lättast. Men nu tänkte jag lägga in lite kort från olika tillfällen. Har varit dålig på att göra detPå kurs med jobbet, ja det fanns en del i hans väska. Kurs om våld, hot, rån och stöld. Väldigt bra, mycket plus i kanten hos den killen. Han skrämde livet på oss ett x antal gånger, men fan vad bra det var. Lärde mig mycket nytt.Detta levde vi på dessutom, kaffe och kaka typ. Vi fick ju god mat och så med, men vet inte hur mycket kaffe jag drack! Sen skrev jag ett segalement där, eller vad det heter, beskriva hur gärningsmannen såg ut, ett papper som vittnen skriver.En conteiner eller hur fan det stavas vi lyckades sätta eld på under en fest. Eller vi och vi, jag gjorde det inte :)Sen kom brandbilen efter jag och malin varit på toa, vi skulle ha pissat på elden istället.Där stod de och kämpade en stund, sen fick de släckt det till slut, då gick de, så sa vi tack, vet ni vad branmännen säger då? tack de samma. Haha, vi funderade på att tända på det igen så de hade något att göra ;) Sen såg vi i tidningen att de tydligen hade haft några eldsvådor den natten så tur att vi inte gjorde det xD
'


Jag, bobo och andersson hade tråkigt en kväll, då drack vi öl och spelade spel jag kom på :) trevligt trevligt.Anderssooonen :)Pajkar/, emmy. höres senare.

090420

Helgen har varit kanon, speciellt lördag. Vill så gärna tillbaka dit, kan inte beskriva. Fy och usch vad tiden går för fort. jag saknar dig, för mycket, tänker på dig hela tiden.
Men nu måste jag fokusera, skolan slutar snart och jag har massor att göra. Fy i helvette.
Idrotts uppgift, psykologi uppgift x2, mibas uppgift, grupparbete ska vara klart, apu uppgifter. ja, you name it. Men sånt där ordnar sig, är glad glad, mår bra :) jag gillar det.
Nu ska jag äta, kolla på andra avenyn, sen ska jag börja med uppgiften :)
Puss på er.


090415vilken sötnooooos :D bjoooernjag och min bästaste bästa vän, ily <3


090414jag som liten fjärt :)

090413

Förlåt

090413

Grattis pappa stefan :)

jag måste berätta om en liten händelse från ngn dag förra veckan eller för två veckor sen då jag, mickan och malin skulle till knalleland snabbt och testa kläder. Jag stod i ett provrum och mickan mitt emot. jag står och pratar med henne, sen helt plötsligt bytte hon ämne och började prata om någon hans eller något. Så jag ifrågasätter vem hans var? Då sticker malin plötsligt in huvudet och säger att jag ska vara tyst, då hade mickan gått därifrån och jag stod och ifrågasatte tjejen som stod i ett annatn provrum. jag har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv, det var så sjukt roligt! 
Men nu ska jag sova, upp tidigt imorgon :) 
Älskar helgen, roligast på länge tror jag, men minska på alkohol intaget, fyra dagar i rad de senaste 3 helgerna tror jag. I lördags var jag inte nådigt full heller, det slog så fort. Men skit samma. Tar detta någon annan gång.

pöss hej 

090409

Men jag, måste skriva av mig lite i min blogg. Jag skiter i om folk tror jag vill ha uppmärksamhet, för jag skriver vafan jag vill här och du behöver inte läsa det. Men jag är så jävla lack. Jag tänker skita i dig nu, jag orkar inte med lögner, jag tror eller jag vet att jag kan klara mig utan dig. Alla frågar om dig,jag skyddar dig så gott jag kan, men nu orkar inte mer. Jag kan svartmåla dig hur mycket jag vill, men jag tänker inte göra det. Är så jävla trött på dig, snälla sluta drick alkohol. Du kan inte handla normalt eller bete dig som en normalt funtad människa. hahahahaha, fyfan vad arg jag är. Men jag blir så jävla trött, ta dina jävla lockar och kör upp någonstans. Tjing på dig förfan. haha, smög in ett vivi uttryck med.

090409

hej sötnos..

igår var jag och malin och badade på badhuset, det var as länge sen jag var där. Låg i bubbelpoolarna, det var skönt :) Jag älskar dig babe!

Idag ska jag plugga med marty, sen ska jag överaska lotta med massa godis och kaffe tänkte jag. Vi behöver varandra och nu ska jag hjälpa dig babe. Hoppas du inte ser min överaskning än. <3

090408

hej igen :)

Satt och kollade lite på aftonbladet och fick se något spännande..

våldtäktstrosor?
De ska tydligen vara jätte svåra att få av, men bälten i midjan och på låren. Hissa eller dissa? De var ju inte jätte snygga, men dock kanske man har de på sig då något miffo kommer och har en plan.

090408från helgens bravader, fyfan, eftersom jag full är värdelös på att ta kort så ser nu inte så mycket, men ögat är kanonrött, katastrof.


 innan elfsborg - hammarby fanns det ju ingenstans att göra av våra stjärtar, så vi fick sitta utanför högskolan :) Det var mysigt, statyn fick öl av mig och basse och fidde gav han värme ;)nu ser man inte så mycket, men denna gatan ser lång ut, men när den var full med stockholmare var den ännuuu längreily <3hejdå vänner, hörs ikväll. det kan bara bli en toppen dag?

090408

helloo fjantisus :)

I helgen, vilket är lite sent att prata om ni egentligen, men ändå, i torsdags var jag på swing med bobo, träffade mickan där ochsådär, säkert mer folk, men minns inte det här, i fredags jobbade jag, sen hälsade jag på Malin vid tonic, drack lite, sen i lördags var det elfsbooorg, äntligen startar det :D 1-1 tyvärr, men vi hade super kul innan och under matchen ändå! Fullt med jävla stockholmare i hela stan, vissa mer trevliga än andra.. Sen blev det tonic på kvällen med malin, muchos trevligt :)
I måndags var det grillning i sparsör, ganska mycket folk där, för att vara i skogen ;) Jag, Malin, Annika, Jonas, Johan, Linn, Bluff. Av de jag kände, sen var det några jag inte kände. Men det var skoj, väldigt skojsigt.
Mmmh :)

Igår kollade vi på fotboll i sexdrega, 2-1 tror jag, var så kallt så jag höll på att frysa fast. Ingen som ville värmas :O DÅLIGT. haha.
Idag ska jag träffa Malin, så jävla tråkigt väder bara..
Köss och smek fingerlek

090406

hej snyggon :)

idag är jag sjukare än någonsin, alkohol med lite kläder är ingen bra kombination alltså. Så nu hostar jag jävel och är jätte förkyld, snuvig och blaa. Igår trodde jag att jag hade feber, men den slår nog ut snart med, fan. När man får lov blir man sjuk, jag pallar inte.
Men jag ska nog till Marty idag och plugga,vi ligger efter båda två, så vi behöver 2 dagar på lovet att ta igen det vi ska göra. Jag har nog 2 grejer att göra, om inte mer. Men psykologi uppgift iaf och birgittas, men vettefan vad, sista uppgiften iaf. Gjorde nästan klart den men har inte pallat mer sen, tråkigt..

Sen ska jag sova tidigt idag hoppas jag, om inte jag och malin får för oss något, för jag hoppas jag ska träffa henne sen, min baby :)
I love you babe, och jag saknar mig bebis

090402

hej snyggingar :)
 idag har jag varit i knalleland igen, idag hittade jag mer skit.. En bikini topp, zebrarandig såklart!, ett par solglasögon, studenklänning + vita spets legins, en plansh eller hur i helvette det svåra ordet stavas. Sen köpte jag ngt mer också. men jag minns inte.
Men nöjd blev jag, ska bara hitta mer skor som jag kan ha i sommar och till studenten då. 2 månader, jag DÖR. Ska träffa malin och fira håkans 35 års dag :) hihi. Ja vi är dumma i huvudet. Vi är skiten, vänj er vi stanken :D

Tjingeling

090401

jaha, tänkte säga en till grej. Håkan Hellström, min gud, fyller 35 om några timmar. Då ska jag och malin fira detta på ett speciellt sätt. Kort kommer upp :)

Usch, hatar att vara ensam varje natt och kväll. Fan jag saknar dig. Mer än du tror just nu. Alla frågar och pratar om dig, jag pallar inte, allt faller. jag vet vad jag vill och behöver, men en del av mig säger något annat. fyfan för detta alltså. Men du skiter röv i detta, ignorera och leva vidare är prima. tack för att jag får skriva av mig, hatar att prata om det så.

090401

Hej
Ja, idag ska jag busa med ngn, men jag vet inte med vem.. ska inte gå någonstans fören jag kommit på någon. ojoj.. Vem blir mitt offer? hahahaha. Fyfan vad jag älskar detta. Tror Jani får stå och bli mitt offer, men vad ska jag hitta på? mina förra år har varit klockrena så idag får inte bli sämre.. jag har till ikväll på mig pga att han är i jnkp nu. hahahahaha, jag är ond. Ge mig tips!

Kom igen nu mina trogna läsare!!

Sen hämtade min trogne efter följare och hjälpare marty mina studentgrejer i måndags, de bör ni få se!Hoppas ni får en bra dag och sen ska jag berätta mitt första april skämt och hoppas att jag inte blir lurad. hejdå :) 


RSS 2.0