ojojoj

nu är jag imponerad, jag har inte haft mkt läsare när folk vet att jag varit på peace and love, men så var jag inne nu och tittade, det har varit mer läsare idag som uppdaterat min blogg för att se om jag skrivit ngt. många mer unika läsare än annars, så jag ska berätta imorgon hur bra vi haft det. Orkar absolut inte det nu, är helt slut.


Tack :) Kom tillbaka imorgon så ska jag uppdatera er!

wihiliho

Nu är vi på G, klockan är kvart i 4, malin är här senast halv 6 så då drar vi ner till resecentrum, sen stannar vi till med tåget i herrljunga och stockholm sen är vi i borlänge 12 inatt eller 1 eller ngt.
Fyfan vad galet roligt, men tiden går så dryyyygt. Men jag lovar att när de väl är lite tid kvar så har jag massa att göra, bara att jag inte kommer på det fören jag står i dörren och ska gå :P
Men det känns just nu som att jag faktiskt är klar i tid :O Och att jag fått med mig allt.
Solkräm och brassestol köper jag och malin i borlänge imorgon. Kul att träffa lite mer boråsare som redan är framme och sitter och dricker. Avensjuka på hög nivå, i detta goa väder med.
Men imorgon spelar backyard, volbeat och mötley <3

GAH!


Vad ska jag ta mig till? Men nu ska jag börja om på mötley boken och chilla, orkar inte stressa, allt löser sig :) Ska btw springa igen stockholmcentral sen med min väska med öl, hur fan de nu ska gå till, är ju vakter i alla hörn och kanter. Men jag ska diskret gå med min 30 kg packning genom denna enorma central! Visa Malin vart jag går vilse varje gång jag är där! haha.
Men nu ska jag dra, tänk på mig nu resten av veckan, hur varmt och skönt jag har det :) hihi.

hejdå gullrumpor

yes yes yes yes!

Idag ska jag:
* träffa vivi och fixa en plattång
* gå till körskolan och pumpa ut mina pengar
* hämta mitt nya bankkort och hoppas på att de har kommit
* packa det sista

Sen klockan halv sex kommer malins mamma och malin och hämtar mig, klockan 18 går tåget, lite över sex men skit samma. Sen är vi framme inatt någon gång vid 12 eller 1. Sen gå två kilometer med min packning som väger 48 öl och 6 toppar, ett par shorts, massa sjalar, smink, smycken osv. (Y)
Men det här ska bli så skönt, komma bort! Wehej, se DREGEN, NIKKI SIXX, HÅKAN, Ge mig nu <3

Men men, hör av er i helgen om ni ska förbi eller ska till peace and love, 0733463969! Hoppas jag är kontaktbar!

Oj, nu kom jag och tänka på vad jag drömde inatt, åh, fan vad mysig dröm. Menmen :D Hejdå

imorgon

48 underbara öl ska avnjutas denna underbara helgen i Borlänge och peace and love. Komma bort från detta vanliga liv, allt går ju i en cirkel, så fort jag försöker vara spontan är det ingen som orkar eller inte har pengar eller så. Jag får inte svängrum för det jag vill göra i livet.
Jag ska leva livet, dö ung och leva i himlen som kung.

Snygg, Svar: JA! nej, JAAA! xD


måste härifrån

måste härifrån, måste härifrån, måste härifrån, måste härifrån, måste härifrån, måste härifrån, måste härifrån, måste härifrån, måste härifrån, måste härifrån, måste härifrån, måste härifrån, måste härifrån, måste härifrån, måste härifrån, måste härifrån, måste härifrån, måste härifrån, måste härifrån, måste härifrån, måste härifrån, måste härifrån, måste härifrån, måste härifrån, måste härifrån, måste härifrån, måste härifrån, måste härifrån, måste härifrån, måste härifrån, måste härifrån, måste härifrån, måste härifrån, måste härifrån, måste härifrån, måste härifrån.Måste härifrån


jag vänä

Jag är arg, samtidigt som jag är ledsen och glad. Jag har världens konstigaste känsla i kroppen. Jag är arg på dig för du beteer dig som en jävla råtta och att jag är trött på att allt handlar om en person, jag är ledsen för att det går till spillo det bra, för det var faktiskt bra. Det jag är glad för är mig själv, att jag inte fallit för dig och för att ditt spel är lättare att läsa än du tror. Jag läser dig lättare, mkt lättare än du tror.
Men du betyder mkt för mig, hoppas du vet det, detta är bara för att lätta lite på allt. Jag saknar dig och allt.

Om två dagar åker jag uppåt i landet igen, mot borlänge och peace and love. Det ska bli hur roligt som helst! Ska börja packa snart, kanske idag och fixa lite annat smått och gott


Nu har jag tänkt igen

Jag kom in i en del av min vecka då jag börjar tänka djupt igen, funderat på psykologi. Det är jag blivit riktigt intresserad av den senaste tiden av mitt liv, jag vet varför. Men säger inte det här :) En bra anleding.
Jag har undrat mkt hur mitt liv påverkat mig idag, hur min bakgrund och min uppfostran påverkar. Kolla utvecklingspsykologi, hur traumatiska händelser påverkar omedvetet mig och min vardag.
Jag har ofta börjat tänka på andra, innan tänkte jag mest bara på mig själv, gör det mycket nu med. Men jag har minskat det mycket. Jag tänker ofta när någon är sur: Stackarn, har säkert haft en jobbig dag. Eller om jag ser ett fyllo på stan tänker jag inte "jävla äckel" bara, utan mest varför han/hon blev alkis.
Jag tror det är viktigt att man gör det, mitt humör tillexempel går ofta ut över folk i min närhet utan att jag tänker på det.

Jag funderar än på utvecklingspsykologin, har mina fobier kommit från något? Har min rädsla för höjd och mörker, ensamhet, kommit från något? Vart skapades rädslorna? För de kommer ju inte fram av sig självt, det är inget jag intalar mig, jag bara vet att jag kommer få det om jag går hem en mörknatt, men jag bestämmer inte över det.

Sen kommer vi till motivationspsykologi, att man bara styrs efter sina behov. Jag var sån innan jag började se var folk har i sina "ryggsäckar" med omedvetna rädslor och beteenden. Innan gick allt efter mig, jag gjorde allt för att få det jag ville ha och det jag behövde. Jag var som ett spädbarn, skrek när jag inte fick mat, skrek när jag var rädd eller inte kunde sova, inte ens brydde mig om att personen jag skrek på själv ville sova. Dåliga exempel, men för att reflektera till spädbarn.

Sen mitt emellan allt detta då man var i tonåren och fortfarande hänger kvar uppkom försvarsmekanismer, då skyddade jag mig med allt för att slippa få skullden, komma ifrån ngt jag ville göra eller vad som. Förneka sanningen.

Sen har vi den underbara socialpsykologin, som uppkommer i ungdomen, tonåren, you name it. Man ska hitta sig själv, identiteten osv. Den är inte slut för mig än, jag vet fortfarande inte vem jag är, vart jag ska eller vad jag vill. Okej, den sista var ett dåligt exempel, jag vet vad jag vill. Jag når ofta de jag vill, men vill:et kan vara någon annans eller vad någon annan fått mig till. Vissa människor kommer mig nära in på livet och hjälper mig med detta vill:et.
Hur man ser på sig själv? Det svåraste jag visste och vet är att beskriva mig själv och andra människor. Hur gör man det? Uttrycker känslor är inte min starka sida, men jag känner igen känslor.
Jag vet hur jag ser mig själv, jag vet hur jag ser min omvärld, men jag kan inte beskriva det. Kan man tycka om sig själv, men ändå vara svag i sig själv och inte våga allt? Skillnad på självbild och självförtroende.
Har det med Detet, Jaget och Överjaget?
Jag tror det. Kände igen mig så väl när min lärare pratade om det, sjukt illa. Som att ha djävulen på ena axlen och änglen på andra och jag i mitten och balansera det.

Ja, man vet inte. Men såhär tror jag det är. Jag tror att psykologin har med allt att göra, jag tror mycket på ödet, men efter att ödet slagit till slår psykologin in.


midsommar imorn

Ja då var det dags i år igen, men jag tkr det går fortare och fortare att få midsommar, det ska ju vara mitt i sommaren, inte första veckan då det regnar. Bajs korv.

Så idag ska jag jobba med johan, tror jag, sen ska jag hem och sova, sen upp tidigt imorgon och handla mat oså, sen ska vi fira midsommar i Natalies lägenhet som vi fått låna,tack så mkt :)
Hoppas hon kmr iväg så vi får vara där själva och börja i tid och dricka..

Tack Natalie :)
Men säger inte  vart det är här, hör av er 0733463969 om ni vill komma. Annars får man en DEL objudna gäster bara..
Höres bitches. puss

Fundering

Jag fick en tankeställare för ett tag, sen kompis berättade var personer hon träffat i sitt liv påverkat så mycket. Började då fundera på hur folk påverkat mig och gjort mig till den jag är. Jag vet att ett par stycken har påverkat mig mer än andra. Så jag har tänkt att berätta det lite för er.. Jag nämner inga vid namn eftersom det är en del elaka saker men också mycket bra.

Den första är faktiskt min första kärlek, jag lärde mig att det i livet finns en punkt då inget kan göra en ledsen, allt var verkligen en dans på rosor. Jag har upplevt det en gång i livet, den kärleken var verkligen speciell inte som någon annan, det var den alldra första. Han fick mig att känna att jag var speciell och att det jag kände inte var bortkasstat utan var besvarat.
Att någon jag tyckte var så snygg, snäll och rolig tyckte samma sak om mig, jag fick inte ihop det både för mitt dåliga självförtroende och mitt blyga jag. Men som jag nämnde var jag för blyg, vi var tillsammans ett tag och för att jag var rädd att bli dumpad så gjorde jag slut på ett elakt sätt osv. Ville bara därifrån för att rädda mig själv.
Idag pratar vi knappt med varandra men jag kommer aldrig glömma den killen, aldrig. Detta hände väll i 8onde klass eller något liknande.

Nästa person, en tjej som jag gjorde mycket rackartyg med, hon lärde mig massa nya saker när vi gick i lågstadiet, vi åt chips på rasterna, rymde från skolgården in till kiosken och var på andra ställen vi inte fick, vi retade syslöjdsläraren till hon kallade på rektorn, jag gjorde allt utom det jag skulle.
Nu när jag ser på det efteråt var det nog bara för att få vara någon, hade inte mycket kompisar. Men denna tjejen lät mig aldrig vara ensam, vi hade varandra och hade galet roligt.
Sen när vi tillslut var starka nog tillsammans så retade vi dom som var mer utrfrysta än mig, rent av riktigt mobbade och sparkade på dom, eller en person var det.
Vi gjorde hennes liv till ett rent helvette kan jag tänka mig, alla vreds mot henne mkt pga. oss. Men vi gjorde nog det egetligen bara för att vi var svaga själva och inte hade något att göra, inte pga av den personen.

Sen i 6an eller ngt så träffade jag en kille som jag blev bra kompis med, där insåg jag hur roligt det var med killkompisar, att de var mer ironiska och hade roligare humor. Sen att deras stora intresse var mitt kön förstörde kanske lite ibland pga. att jag inte var intresserad av dom alls och inte av att kolla på andra tjejer heller. Så jag var med killarna själva för att slippa höra deras skryt med andra killar och allt annat killar gjorde ihop som vi tjejer i den åldern inte fick vara med att göra.
Men den killen var min första bästa killkompis, vi hade alltid riktigt roligt och han visade mig grejer jag aldrig sett förut, jag kollade hans bror mecka med sin moped, jag fick tillomed åka med, tyckte det var hur roligt som helst. Sen började vi busa på andra nivåer än med ovanstående person. Vi sköt med luftpistoler på fåglar och körde moped i skogen tills vi blev stannade av en stor sten och flög av.
Han var också en av anledningarna till mitt hemskt dåliga självförtroende, han visade mig hur fula tjejer kunde vara, han visade hur de andra snackade skit om mig, sa vad de sa, berättade allt jag berättade för honom för att han var intresserad av min vän osv. osv. osv. Han var grymt snäll och tröstade mig när vi var själva, men så fort en kompis var där eller någon annan så kände han mig inte.

När jag började högstadiet lärde jag mig av en person att styrkan som finns inombords är starkare än att kunna slå hårdast. Hon var stark och slogs en del, hon var jätte tuff och alla var rädda för henne, innan jag började i hennes klass förvarnades jag. Passa dig för henne osv. Jag var livrädd, men med tiden och vi stod ute och pratade lite, så såg jag hur svag hon var inombords, skärde sig och haft en skit jobbig uppväxt. Vi pratade mycket och vi förstod varandra.
Jag lärde mig att inte dömma hunden efter sin päls.
Jag hade två tjejer i klassen jag umgicks mest med, vi hade alltid jätte roligt, en av dem var stark inombords, starkt självförtroende och lät ingen trycka ner henne. Hon hade det svårt pga att folk ville trycka ner henne, bara för att hon var så stark i sig själv.
Den andra lärde mig mycket att man bryr sig om sina vänner, hur mycket det betyder att fråga hur man mår, att man väntar på varandra när vi låste skåpen och inte gick i förväg till matsalen. Allt, hon var ödmjukhetens och vännernas vän.

Sen lärde jag känna en tjej innan högstadiet, men det var inte fören då som vår vänskap blommade, vi hade alltid roligt, hon lär mig rymma från allt jag tyckte var hemskt, tråkigt och det jag var rädd för. Det var med henne jag träffade min första kärlek som jag berättade om längst upp.
Vi sprang runt i regn och skuttade och skrattade, låg i vattenpölare utanför skolan, vi jagade killar när vi upptäkte att de fanns, vi blev det man kallar, hemskt att säga det, fjortisar. Vi hade galet roligt den tiden av vårat liv.
Vi grät, skrattade och var arga ihop. Med henne kunde jag rymma ifrån allt, min bakgrund och mitt utanförskap i lågstadiet. Hon fick liv i mig igen, vi umgicks varje dag om inte mer.
Sen kom ett blakslag. Vi blev ovänner, jag har brevet kvar än idag där hon bad om ursäkt.
Vi är bästa vänner än idag och jag kommer aldrig sluta älska den tjejen. Även om vi har svårt båda två att öppna oss och prata med varandra så kan vi tillsammans komma ifrån det sorgliga och ledsamma.

Hjälp nu började det bli långt, men jag har ett par personer till som kom senare i livet som påverkat mig mest.

Jag träffade ett par killar till efter den första, men inget var som då. Jag var blyg och vågade inte träffa dom, hade alltid dåliga bortförklaringar och gömde mig från allt som hade med det könet att göra. Jag var kompis med dem, men så fort de kom för nära så sprang jag. Ville verkligen inget med dom, inget.
Jag blev kär, sen så fort de blev för mkt så sket jag i det. Tror säkert det hände 4 gånger iaf. De blev alltid jätte sårade, det tog lika hårt på mig, men jag vågade inte, inte ett skit vågade jag. Ville bara rymma.

Sen kom en kille som gjorde att jag nästan kände mig likadan, han var inte på och ville slänga sig på mig. Vi träffades första gången ochknappt tittade på varandra, men vi kände det, direkt.
Sen började vi prata mer och mer, aldrig på telefon. Jag hade hittat ngn som var lika blyg och ny på detta som jag. Det var meningen att jag skulle hitta en sån kille.
Vi träffades random och min kompis var tillsammans med hans kompis så de ville verkligen ha ihop oss. Om det inte var för alla våra vänner hade vi bangat båda två.
Jag minns vår första kyss, jag minns den fortfarande och jag har guldfiskminne. Sen började han bli tuffare än jag, han tvingade mig att pussa honom innan jag gick, annars fick jag inte gå. Så jag pussade han sen sprang jag ut ur rummet och flög på fjärilar. Jag var så blyg att jag inte vågade berätta för mina föräldrar att jag träffade killar så han fick släppa mig med sin moped ngr hus bort och så stod vi och pratade fast jag var sen hem, vågade inte säga att jag skulle gå och inte hur jag skulle säga hejdå. Stod där och tänkte under hela samtalet, ska jag krama honom? eller tillomed pussa honom?
Sen blev vi tillsammans och umgicks varje dag, fanns inte en dag då vi inte pratade och jag var kär. Jätte kär. Han gjorde mig till en helt ny person, jag kommer aldrig bli som jag var innan jag träffade honom. Nu vågar jag prata så folk hör, jag vågar ta för mig och jag vågar träffa killar. Det gjorde jag inte innan, jag var så svag i mig själv. Kommer aldrig kunna tacka honom nog för att han lärde mig det.  Aldrig.
Sen slutade allt i katastrof för att jag träffade en annan, fattade då inte vad jag kastade bort och det var då mitt kärleksliv gick stupade.

Jag hittade sedan alkoholen som var det som hjälpte mig mycket för att våga göra saker, men till 90% var det den killen som hjälpte mig med den svåra delen.

Vill inte nämna alla personer här, alla kan läsa det och jag tror att vissa har jag så mkt hat för att jag inte vill skriva det här.

Sen träffade jag en kille genom ett svin som jag var tillsammans med, den killen jag lärde känna har visat mig vad glädje är. Han fick mig att ligga på marken och skratta, han fick mig alltid lycklig. Så kan man säga om många, men han kan få det än idag, fast vi inte träffas ofta, när vi väl träffas kan jag skratta tills tårarna rinner.

Påtal om killen jag var tillsammans med, han har lärt mig mycket, mer dåligt än bra tror jag.
blä.

Sen har lärt känna en person som verkligen har fått mig att känna alla känslor på samma gång. Jag vet själv inte hur det är möjligt, men så är det verkligen.
Glad, ledsen, kär, arg. Allt på samma gång, vet liksom inte om jag ska skratta eller gråta när vi umgås. Han som jag kan säga att det är, en han, har lärt mig mkt fast han nog själv inte vet om det.
Innan såg jag allt konkret, svart på vitt, antingen eller. Nu förstår jag folk, hur de har de egentligen, att de finns något bakom deras ansiktisuttryck, hur lätt det är att fejka ett leende.
Innan, för en tid sen handlade allt om den här killen för mig, längtade efter ett telefonsamtal, ett sms eller vad som helst. Jag minns hur ledsen jag var när du glömt att ringa eller att du inte hört av dig på någon timme. Allt kul vi pratat om. Jag minns hur du såg på mig att jag var ledsen, du verkade bry dig.
Men nu litar du inte ens på mig och så fort jag försöker berätta något så verkar du inte ens lyssna.
Du är än personen som jag pratde med hela natten men snart är nog det borta, tror inte jag är den för dig som jag var innan.

Sen en tjej som jag känner att jag alltid kan ringa om något händer, hon kommer alltid i mina ögon vara min bästa vän, hur sällan vi än pratar eller umgås vi finns vi för varandra. jag hoppas och tror att det är så i hennes ögon med. Vi har nu nästan varsitt håll och sitt egna, men ändå så finns i mina tankar ofta.

Det är så mkt personen som betyder mkt för mig idag och lärt mig så mycket grejer. Men jag vet inte vart jag ska börja. Här är dom som påverkat mig mest som jag kan på papper säga vad som gjort dem speciella.

min helg

jaaaaa, studenten i fredags. Svår att missa, har aldrig haft så roligt, inte på länge iaf :) shit shit shit!
Började med att jag sov hos vivi, öppnade min första öl 5 senast, sen blev det ngr tills vi kom till skolan, ingen alkohol i skolan var det tydligt om. Så hann bli nyktra igen innan klockan 11 då vi sprang ut, Sen var det dags att supa igen när vi var uppe på flaket! Sen skrek vi och sjöng och höll på ett tag, det var en galet rolig känsla!
Sen hem och äta med släkt och vänner, bli nykter yttligare en gång, ut till lousie i klassen och börja supa för en trejde gång. haha, det var grymmt roligt. tog ett tag att få i de första ölen, men sen var det inga problem.
Sen dagen efter 08.40 bar det av till stockholm! Var lagom pigg.
Läste ut min The dirt bok iaf, var mkt stolt över att jag läste övef 400 sidor fram och tillbaka från stockholm :)(Y)
idag ska jag träffa Natalie, sen kanske malin ikväll? jag vet inte, har inte pratat med henne, men jag hoppas hon läser detta och säger: JA! :D


dåååligt

folk kommenterar så mycket, har mkt läsare men alla är dåliga på att kommentera faktiskt!

Idag ska jag till göteborg, ska på kvalitetskurs med jobbet eller med jaqueline, vi var inte med när de var i göteborg och hade kvalitetsgrejet. Jag var i skolan så kunde inte, eller hade apu så jag fick inte. Hade för mkt frånvaro redan.

Mina betyg, är jävligt nöjd för att ha mkt frånvaro och inte gjort ngt alls i skolan iprincip, bara det jag behövt.
Arbetsmiljö & Säkerhet: G
BKF: G
Förskola, Skola och Fritidskunskap: G
Datorkunskap: VG
Engelska A: G
Musik: G
Historia A: G
Idrott A: VG
Fritidskunskap: VG
Utveckling, Livsvillkor och socialisation: VG
Arbetssätt och lärande: VG
Hälsopedagogik: G
Pedagogiskt ledarskap: G
Matte A: G
Naturkunskap A: G
Projektarbete: MVG
Religionskunskap: VG
Samhällskunskap: VG
Svenska A: G
Svenska B: G
Webdesign: MVG
Människor i behov av stöd: G
Idrott B: G
Skapande verksamhet: VG
Psykologi B: G

planering

imorgon: skolan till 10 kanske, sen hem snabbt, fixa mig, direkt till gbg på kurs till 21, hem fort och sova
torsdag: träffa linda min babe och fika lite, sen fixa alkohol till studenten
fredag: studenten :D, hem och fira med släkten, ut med klassen, sen ner till grand eller xoy
lördag: stockholm :)
söndag: kanske gröna lund :D stockholm och hem därifrån.

Underbart!!

fått grejer av linn

min älskade granne var inne med en hel påse med kläder, skor, en bok och massaaaaaa smycken :D
har tagit kort, jag är helt kär, inte i linn, men i grejerna, tack linn igen!


dagens klädsel, inga av linns kläder, men de kommer nu :)mötley crue <3

skid row
4 skärp, ett syns inte, och tre sjalar :)

2 solglasögon, 3 läderband, 3 halsband, massa armband och en piercing

leopard tungpercing :D så jäääääääääävla fräsh!

tygmärken :) mer på skinnjackan :D

Tack linn för allt, det var mkt mer kläder, men jag orkar inte lägga in kort på alla xD

hos lindus

nu är jag hos min älskade arbetskamrat linda :) Vi hgar suttit och ätit frukost och lunch för henne. Mycket mysigt!


mio och jag :)


ha en fortsatt bra dag vänner, vi höres senare :)

köpt inför student och P&Ltha pimpade tältet

spray, liten och stor, tandkräm till P&L, spegel, naglar, pincett, hårnålar, hårfärg

den är så JÄVLA god! rent ut sagt. (:

Sen har jag köpt massa kläder som jag kan ha med mig, ni ska få se de en vacker dag :)

wej

idag har jag och malin kirrat allt inför peace and love och min student, det är jävligt nice!
Har köpt tält, målat det jätte fint, vi måste ju hitta tältet!


hon satte fasktiskt inte upp det själv fast det ser ut så, var bara stolt av oss, sen satte malin på ngt regnskydd eller ngt ;)

haha, man ser inte alls vilka jag har skrivit, NIKKI SIXX OCH DREGEN är mina :)

dagliga träningen xD

från festen i lördags, hittade en hund som var min paris-hund :)

söta pajkar :)

shoota lite (:

det fanns en del killskor att låna, så vi tog nog en var tror jag av alla.
Evelina, jag och Malin :)

Evelina, Emmö och Mollan

i hate you lillprinsen, förstöra hela min hals

trött

nu är jag grymt trött, kom nyss hem från jobbet och nu drar det ihop sig till studenten :) Längtar ihjäl mig!! Allt ska vara perfekt :)
Sen imorgon ledig, tisdag ledig, onsdag gbg på kurs, torsdag fix inför studenten och sen fredag så smällere :D

Superman.

Såg håkan på tv idag, linda trodde jag kommit in i ngn trans, gick inte att nå mig när jag kollade på tv, så fort reklamen kom så var jag tillbaka på jorden igen ;)

hemma

jag kom hem precis, varit på fest i olsfors hos en kompis pojkvän, var riktigt roligt faktiskt. Det ena och andra hända, x antal grejer hamnade i taggbuskar och i sjön! hahahaha, det var as roligt.
Är små full, av att vara husneger kan man bli riktigt rik på öl, hämta kaffe = en öl, hämta en öl = få en på köpet osv. mkt bra :)
Sen bara allmänt rolig stämning, föräldrarna kom hem iof och vissa var högljudda, men shit tha same, vi hade skoj. Skulle haft naken bad xD men det blidde inte så. Aja, ska sova nu och jobba imon (Y)

avensjuka


kat von d och nikki sixx. Shit, jag vill ha hennes utseende och hennes pojkvän!

sorry

varit dålig på att blogga igen, men jag har varit överallt och ingenstans de här två dagarna. Först i Torsdags ringde Jani och sa att han inte kunde komma till Borås, så han betalade min biljett den lilla fjanten så jag kunde komma till enköping :) Men jag såg att bussen skulle gå 00.20 från borås och vara i jnkp 01.45 och att ngr i min klass skulle till jnkp på dagen för att avsluta deras badverksamhetskurs elr ngt. Så jag åkte med jonas och vivi till jnkp med full volym och gamla låtar på, det var sjukt roligt. Sen väl framme fick jag inte tag i jossan så fick få in på badhuset med kläder, fruktansvärt varmt.
Men det gick, sen körde de till A6 för att äta mc donalds, jonas bjudde med, muckos tack. Sen in på systemet, för jag fick för mig att supa och gå direkt från krogen till bussen, eftersom krogar stänger klockan 2 och bussen gick kvart i 2.
Så jonas köpte 6 st 7.3 "stark starköl" haha. Lite roligt.
Men fy, var full vid halv 9 då vi  drog ner till bongo, Sen där inne var det happy hour. Fyfan, vad farligt. Så jag ramlade därifrån vid kvart över 11 eller ngt för att gå till bussen, det visade sig nämligen att krogen stängde 12, så jag trodde nog klockan var 12 när jag gick därifrån.
Sen vid 00 gick jossans sista buss hem och resecentrum stängde, så jag satt utomhus i säkert minusgrader, blåst och regn. Som tur var så var jag as full så mådde la inte jätte dåligt av det. Men tillslut sa jossan att jag skulle gå till ett hotell och be att få sitta där inne. Det gjorde jag lydig som jag är. Så ramlade jag in där och de bjöd mig på mat för de såg nog att jag inte mådde speciellt bra och var helt dyngsur.
Sen såg jag bussen vid halv 2, så sprang jag dit och satte mig där. Bussresan var katastrof med, sov väll en stund, men de skulle ropa varje hallplats han skulle stanna vid och prata i micken och sen när man skulle åka från en hållplats tjöt knappen för att alla inte hade bälte på sig. Blev GALEN. Sov max 2 h sammanlagt, resan vad 10 lång. Sen vågade jag knappt sova heller, kul att vakna och åkt för långt, typiskt min tur så.
Sen väl i Enköping kunde inte hämta mig, så tog taxi till miniprinsen. Ja, sen vad vi gjorde där är censurerat :D Men det var tråkigt att åka hem, hade kunnat stanna en stund till.
Hemresan är väll inget speciellt med, åkte ett tåg med två våningar bara :O asa häftigt.

ska visa kort sen på min lill tripp :)

höhö

Jag var precis ute och åkte med jonas, jag tjuvkörde lite för att se om jag fortfarande kunde, gick bra :) Han fick sitt körkort igår, grattis!
Kanske ska åka med han till jnkp imon och kolla läget och träffa jossan. Men jag får se hur jag gör. Nu ska jag kolla på en film eller ngt och slöa. puss på er

em
:'(

jag sitter och kollar på "i taket lyser stjärnorna", var tvungen att ta en paus. Fyfan vad den är hemsk. Gråter sjukt mkt, sorgligaste och finaste filmen jag sett på länge. Ni måste se den! nu!

Imorgon ska jag tatuera mig eventuellt :)

från i lördags


från krogen i lördags, vivi och emmö

Malin och vivsan

The Kennedy curse, stavning? :P

MMMMMMMMMM :)

haha det regnade lite, men det var inte i lördags, det var i tisdags förra veckan!

Det haglade lite med xD

Em Em Em Em :)

sommar!

Nu känns det som att sommaren är här som aldrig förr,
- Det är varmt
- Det luktar nyklippt gräs oftare och oftare
- Grillarna kommer fram och det känns så underbart med lukterna från nygrillad mat
- Skolan börjar ta slut

You name it, snart är det dags att ta ett dopp också.
Jag vet inte om jag sagt det, men häromdagen kom peace and love biljetterna och idag köpte vi tågbiljetter, nu finns det ingen återvändo, det är inte ombokbara biljetter. WIHO!
Håkan, Dregen, Dia psalma, Nikki sixx, here we come!
Sen är jag typ klar i skolan med allt bajs med, bara massa skit utvärderingar och betygsnack kvar, jag är så självklar överallt, antingen ett typiskt G, VG eller MVG :) Eller så tjatar jag till mig ett bra betyg.

Sen har jag och Malin suttit och kollat på resor utomlands, snart bär det av. 2 månadar eller 3 kvar eller vad vi sa. Men Lotta skulle åkt med, men nu verkar det som att hon ångrat sig eller ska vara med Fidde ist. Det var tråkigt eftersom vi bestämt att åka alla tre. Men så är det ibland, jag vet att jag och malin kommer ha roligt som vanligt och göra platserna vi kommer till livsfarligt.

Nu till helgen händer massa skoj med, tänker inte säga av olika anledningar, hemligt och överaskningar. Hihi.
Jag vet en som kommer bli chockad, hon kommer dö eller iaf svimma xD
Sen studenten den 12:e, jag hoppas mycket folk kommer ner och ropar på oss. Jag kommer leta bland publiken, hoppas jag har mina arbetskamrater utanför bingon och vinkar lite på mig, jag hoppas min släkt är där och jag hoppas jag träffar mina vänner på kvällen på grand eller xoy!

Just nu gör jag det sista jag ska göra i skolan, skriver rent APU uppg. Sen ska jag pissa på detta alltså. Orkar inte med detta mer!
Men nu ska jag göra det, sen vettefan, sova eller träffa malin en stund. Är trött som fan sen helgens upptåg!

RSS 2.0