kort från helgen och lite innan dess


Jag vet att man inte ska ha blixt, men ny mobil och förstå hur man tog bort den? Gick inte, men skulle visa med kortet mitt nya löshår på ett bättre kort :)

och mina studentkläder!

och köpte nya skor med, me like

haha Markus skriver i min dagbok 04.00 på natten xD

jaggillaratthatjockthår

egoist javisst :)

idag

och igår har jag haft galet roligt med min jobbarkompis Natalie, vi har gjort massa galna och konstiga grejer. Vet inte varför folk blir konstiga när de är med mig, alla barra tittar på mig och mina kompisar när vi umgås. Vi skrattade nog 40 minuter eller ngt, sen skrattade vi typ halva natten med eller ngt.
Sen nere i stan så skulle vi se vilka vi skulle rösta på till Europavalet eller vad det är för skit. Så vi köpa lotter från socialdemokraterna, så sa vi att vinner vi inte så röstar vi inte på er! hahahaha. vi vann inte, så det fick bli ngt annat parti, men så långt har vi inte kommit än.
Sen har vi spelat bingo idag, vann faktiskt en hel del och igår med, det var nice :) Sen nu är jag med malin, köpte min peace and love biljett igår och malin ska köpa sin idag eller imorgon. Kanon (Y)


nypiercad

för er nötter som trodde att jag skulle lägga upp en bild på det kan fet glömma det xD får bli en bild på en docka eller ngt som har piercingen. Är skit nöjd, blev faktikt riktigt bra :) ska bli i navlen om ett tag med, när jag orkar och har pengar och tid!

Wihilioho!

nytt löshår


Det förra var för tunnt så fixade nytt innan studenten oså :)

och jag ska kolla på elfsborg iidag, wieej :)


Tack för mig nu ska jag på elfsborg :) hörs ikväll, ska lägga in lite kort från i helgen. pusselipuss

trött

Hello :)
fyfan vad trött jag är, somnade halv 7 imorse eller något och ska jobba ikväll. Men jag får stå mitt kasst, så är det om man ska vara på topp, man får lida lite pin xD Jag har ing att skriva typ, men igår var jag först hemma och pluggade hela dagen, men blev inte riktigt klar med mitt arbete som ska vara klart imon så får göra det imon eftermiddag och skicka mail till min lärare. Sen kom Malin till mig så satt vi och kollade på robinsson och hade inte ett bajs att göra. Sen kom Max och Markus till mig så åkte vi runt med en bil typ, bara körde runt och raceade med ngn random.
Sen åkte vi till en fest i Sveljunga, det tog bara ngn timme att hitta vart festen var, sen var det totalt livsfarligt folk där enligt mig vågar inte ens skriva vilka, kommer väll döda mig då.
Sen åkte vi ner till stan och träffa massa fyllesvin och sen hem till mig och pimpla vin, hahahaha :P Givande kväll alltså :)

tröttsamt

jag har haft ett långt samtal med mina föräldrar, jag förstår dom, jag är sveriges lataste och hatar att städa mitt rum. Så nu har jag ett ultimatum, städa onsdagar annars får jag bo i skulet med råttorna. Men pappa påstår att tillomed dom kommer att flytta ifrån mig. Nej, nu är det katastrof i mitt rum, jag vet, men jag känner delvis inte för att städa det för att jag inte får ngt för det, vad tjänar jag på att städa det? Jag sover bara i det ändå? Jag är aldrig hemma på dagarna eller på kvällerna ändå.
De ända de har att säga är att klaga på mig så vad får jag energin ifrån tror dom att städa?  Från ingenstans? Så därför har jag inte städat. Dom känner inte mig och kommer nog aldrig göra det fören jag flyttar heller. Jag har mitt liv och de har sitt. De vet inte min favoriträtt i matväg, de vet inte vad jag gör på helgerna, vart jag sover, vem jag är med, att jag är ute? Nej de vet inget. Men hade de frågat och byggt upp en relation med mig hade jag kunnat berätta. De frågar aldrig hur jag mår eller om jag hade kul igår. De ger mig mat, ett trygg miljö att ´växa upp i och uppfostrar mig. Det är det, men relattionen emellan oss och visa var kärlek är, det är svårt och jag vet att jag inte lärt mig det. Jag har aldrig lärt mig hur man har en relation med ngn annan egentligen, pappa sa att jag är ett fett ego som bara jobbar för egen vinning. Jag tror det stämmer, men vem har lärt mig det?
Vem har lärt sig att om man inte tar så får man inget? Utan att tänka på det, helt omedvetet har ni gjort det. Jag har lärt mig allt det dåliga, inte kunna öppna sig, ha relation till ngn annan  pga att jag inte vet hur man ska vara, det funkar inte med att ge och ta, hur man ska hantera situationer då man blir arg. tyvärr har jag inte det. Svårt att säga, men jag lär mig och har lärt mig mkt tack vare att jag haft pojkvän länge, han lärde mig mkt.

(A)


Viagra och generiska alternativ som KAMAGRA föreskrivs av läkare även till kvinnor. Hos kvinnor fungerar medlet genom att öka blodtillförseln till underlivet vilket förhoppningsvis ger en ökad stimulans och njutning vid sexuell aktivitet.

(A) har en och en halv tablett, alltså 3 åkturer. hihi.


party igår

jag kan ju inte hoppa mig överlycklig för igår, det var ju ingen kanon kväll, det var 500 grader på swing och massa folk. Det var roligt hos Lotta, en stund på swing och när vi dansade som jag gjorde i 5 minuter sen höll vi på att svimma i värmeslag plus att malin tappade sin mobil så hon kröp på knä på hela dansgolvet ;-)
Sen idag har jag jobbat, det var helt okej, det gick fort och det var mycket att göra. Då försvinner tiden väldigt fort!
 
Men jag var hos Lotta och hon piffade upp mig ordentligt, längesen jag såg så pigg och glad ut! Men korten är lite otydligen men jag tror lotta eller malin har bättre kort :)

Snygging malin som har tagit kort på sigsjälv =D

Emmy redo för swingelingan

Gör lite fula miner och korten är suddiga, jag vet :)
Men hade hade lila glansig klänning med lack-leggins. kedjan runt min hals är favoriten!
Vi hörs mer imorgon, ska kolla andra avenyn nu. pusselipuss

en dag i/med skolan

Först hade vi bild, men sen efter var det fotbollstunering mellan alla gymnasieskolan i borås, Almås, Teknis,Bäckäng, Jaun Bauer (stavning), Viskastrand, Aspero, Tullen och den andra skolan, minns aldrig deras namn. Dålig på minnet. Men först på bilden kan vi börja med då.

Martin ute på vift med snyggaste förklädet, tänker bara på porr när jag ser det :O Är det i eurotrip då de springer runt i sånna på de där stället i Tyskland eller vad det var? Aja :)

Martin kladdade ner mina byxor så då tyckte jag vi skulle fortsätta, så han satte en hand med färg på dom. Tyckte de blidde lite coolt, så när han väl var igång fick han göra ett till :D

hahaha, blidde en på rumpstumpen med, lite för högt upp men shit ta same. hahahaha, sikket fjortiskort xD

Sen gipsade jag min hand, den ska bli fett cool :) ska ha den som staty i mitt rum. Yeah, rock n' roll!

Hihi, jag hittade vaselin, det var roligt!

Almåsare påväg till Borås arena!

Patetiska sidan, först från vänster, viskastrand är gröna, sen är det LBS, ska nog vara svarta, jag vet inte, de är så mesiga och syns knappt!, Sen den stora högen är bäckäng, sen Tullen de lilla som sitter till höger om Bäckängs eleverna :)

Men såklart hade almås störst klack, delvis för att det vara abligatoriskt att vara där men ändå xD

Tack för mig, nu ska jag ut och fira vår förlust! Vi hade riktigt skoj iaf, mycket lyckad dag. Hoppas det blir bättre och att jag och malin hittar lammkött. HAHA, tänk om jag kunde utrycka det jag vill här. Jag och Malin  är som killar när vi är och pratar, allt om sex och killar typ. Sad story :) Men så äre. Nu ska vi ut och supa jävel. puss på er!


lite blandat mojs som hänt


haha, bobo kom förbi mitt jobb med detta, kunderna höll ju på att få hjärtinfarkt ;)gjort om lite

dagen jag fick för mig att sno min lillebrors kläder och byta stil xD ska jag bli brat ist? HAHA

sen blandade jag lite, slipa med min tröja. Inte lika coolt ;D


Älskar zebra-legginsen :)

sjuk, sjukare, emmy

nu är det så synd om mig, har feber, ont i halsen, halsfluss, hostig och näsan är täpp konstant. Är helt slemmig i halsen så jag nästan kan kväva mig själv när jag andas in :(
Usch vad synd det är om mig. Men är hemma imorgon, nu tjatar folk om pencilin och sjukhus, fet glöm det..

jag tror

fortsättning på förra, jag tror jag behöver välja en bra väg, för just nu känns det bara hemskt. Är förvirrad och nere.. Men jag tror att om väljer ngt så vet jag vart jag ska och lättare då än att trampa på samma ställe.

uppskattning

jag blev väldigt glad i fredags för samtalet av Linda, tack. Verkligen.
Men de flesta jag känner vet att jag har svårt att öppna mig, blir fel, missupfattning och kan inte förklara. Har känslor som jag inte kan beskriva, eller förklara hur en person är. Kärlek, vänskap, familj, minnen. You name it. Att förklara varför jag har rädslor för vissa saker, eller varför jag har känslor för en person eller varför jag blir sur för vissa grejer. Jag kan inte förklara, jag vet inte. När jag är nere är det oftast så mycket jag är ledsen för att jag inte vet vart jag ska börja eller så tror jag inte att någon förstår. Prata med någon som aldrig varit deprimerad och säg att du inte orkar upp ur sängen, det finns inte. Har man inte varit med om en sak eller eller en händelse så kan man inte ha medkänsla för det.
Därför öppnar jag mig inte för vissa, vill inte ha reaktionen, okej, vill ha råd som jag kan följa eller bara prata med en person som bara lyssnar och förstår.
Därför jag tappat mycket vänner med, för jag inte kan vara seriös speciellt ofta, allvar och viktiga samtal är inte min starka sida. men jag har mina dagar och kan lyssna på andra, men jag tar emot mycket och ger inte speciellt mkt, då tröttnar folk, tyvär..
Nu står jag vid en korsning med många utvägar, men jag ser inte slutet på någon väg. Är den ljus, mörk, lång, krokig eller rent av uppförsbacke? (stavning?)
Ja, jag vet inte och det är jobbigt och just nu kan jag bara prata teoretiskt, vill ha hjälp praktiskt och det kan ingen hjälpa mig med, jag vet en. Men bläaee, jag tror jag vet och jag förstår.


ååh bakis

Fyfan, länge sen jag var såhär bakis. Men igår, mycket roligt. Först var vi hos Annika, sen drog vi ner till stan, skulle dragit in på tonic, men så blev det inte, vi drog istället till en förfest på norrmalm där det hände lite komiska grejer xD. Busted, yao :D
Sen hamnade vi på tonic och skulle få in en full 17åring, gick ju inte bra, ut med huvudet före! Usch, sen satt vi där inne, jag och malin såg 3 fulla killar dansa, förlåt, jag tycker det är kul att dansa med killar, men inte när de har oförberedda rörelser och dansar med blundande ögon. Haha, skratta gott åt det.. Sen försökte folk få hem oss på efterfest, sa nej 3 gånger, sen satte de sig och åt med oss och sen bad de OSS att inte följa efter dom, patetiskt.. Sen såg vi dom med 2 tjejer de skulle få hem, hahahahahaha. Lyckat :)
Nu när jag vaknade malin visade jag bara med tecken att jag var törstig till Malin så gick hon upp och hämta, hon vet vad jag behöver. Sen upp och äta, det var gott. Nu ska vi vara barnvakter, sen efter ska vi festa lite hos malin, förfäldra fritt som man sa innan. Muchos trevligt!
Sen inte krogen idag iaf, orkar inte med mer fulla killar. Men får se om det dyker upp fest eller om man blir bjuden :D
Men ska dra vidare nu, kommer in kort på mig när jag gjorde en total makeover igår, gick runt med slips, skjorta och chinos, bakåtslickat hår och solglasögon, det var skoj! Folk tyckte inte jag skulle fortsätta som brat. Det tyckte jag var bra :)
Lägger in korten ikväll eller imorgon. Pus

Liv lista, läs nu (:

Brukar du komma i tid: Knappast, fint folk kommer sent
Vad hade du i din mun senast: Macka :)
När mår du bra: I något trevligt sällskap, en öl och bra musik
När blev du fotad senast: Idag.
Hur känner du dig nu: Ja, faktiskt
Kan du laga mat: Ja visst, jag har hört det. Nhaat
Vad pluggar du: Studenten 12 juni :) så nu skiter jag i allt :D
Vad tycker du om fötter: De är praktiska men fula :)
Är du smart:  När jag har ork att tänka
Vad har du på dig: en tröja och slips som jag snodde av min bror xD.
Är du aktiv i skolan: Ja, fruktansvärt.
Vad saknar du: Hemlis, en fjant iaf :)
När och varför grät du senast: Jag vet inte
Var det pinsamt att svara på det: Inget alla har
Hade du en bra kväll igår: Jag vet inte :O Minns inte vad jag gjorde, var med linn iaf, det var nice :)
Din favoritdryck på morgonen: Mjölk eller kaffe.
Vad ska du göra i sommar: Jobba jävel, vara med kompisar, peace and love och utomalnds.
Är du nöjd med ditt liv: Ja det är jag! :)
Vad vill du jobba som:  Jag vet inte :O Polis 
Har du tråkigt just nu: Jaa, ska fixa mig snart.
Vad gör livet värt att leva: Underbara vänner!
Vad i livet ångrar du: Haha, ojdu, jag har gjort mkt dumt.
Är du musikalisk: Jaaaaa, som en kråka
Vad lyssnar du på för musik: rock, men de finns mycket trevligt som spelas när jag är glad
Kategoriserar du dig själv i någon stil: Nej, jag har min egna sen säger folk olika.
Är du bortskämd: Har varit, sen slutade jag sköta mig och då får man inget hemma mer än presenter när de måste
Är du trött: Jaa.
Vad gör du imorgon: Vara barnvakt och gå på ngn spelning med baby

Din första
Operation: Handleden
Första piercingen: Tungan
Första bästa vän: Jag vet inte, cicci kanske? eller malin
Första priset: Jag vet inte, spelade mkt lotteri när jag var liten åt mamma, hon ansåg att jag hade mkt tur och vann faktiskt mkt :)
Första sporten du började på: Fotboll
Första husdjuret: Kanin
Första semestern: Cypern.
Första konserten: Jag vet inte,
Första kärleken: Haha, hemlis

Favoriter:
Filmer:  Det är olika
Tvprogram: Andra avenyn eller two and a half men
Musik: Håkan Hellström, Guns n' roses, Backyard babies
Drink: Många olika, drinker på krogen är väll himlagott eller redbull vodka
Kroppsdel (på kille): Magen, ögonen
Sport: Inget
Plagg: Leggins.
Skola: HAHAHAHAHAHAHHAHAHA
Bok: Ingen aning

Just nu:
Äter du: Inget.
Dricker du: Inget.
Ska du: Fixa mig.
Lyssnar du på: Hollywood whore.
Väntar du : INget, bobo och systemet.
Tittar du på: Skärmen?

Vad du föredrar (motsatta könet):
Läppar eller ögon: Ögon
Kramar eller kyssar: Kyssar
Kortare eller längre: Längre
Snygg mage eller snygga armar: Snygg mage :)
Busig eller lydig: Busig 

always

http://www.youtube.com/watch?v=HmA82DlI-Pc

Hittade en till gullig låt :) ååh, nu blidde det svårt (A) :)

eurovision

Alltså, jag kollade på Sveriges bidrag nu, jag vet inte? Franska? hahahahahaha. Allvarligt, jag klagar för att frankrike och alla andra länder sjunger på deras egna språk för att man inte fattar vad de sjunger så kommer vårat bidrag och sjunger franska och engelska, jag ger upp alltså.
Sen vid typ 2 minuter av låten så sjunger hon så det skrattar till typ, haha, kanske är skit bra fast jag inte fattar det. Aja, jag vet att detta kommer gå åt pipsvängen. Vad tror fransmännen om oss nu? Men ååh, kolla detta:
http://lyricstranslations.com/eurovision-lyrics/eurovision-2009-norway-alexander-rybak-fairytale
Norska bidraget, fastnade framför tvn igår på jobbet när vi hade överflöd av kunder, ironi. Så hörde jag att han är uteliggare, han får gärna sova hos mig om han vill :D värsta söt. ujuj, han ska vinna, därmed bastu..
ska kolla mer bidrag nu, sen blir det systemet med bobo, sen ska vi ut till annika ikväll och leva jävel :) fast jag är sjuk, men singelfest vill man ju inte missa :O!
Hoppas det blir trevligt iaf!

jobbiga tider

Till omed jag själv är trött på mig, gah. Jag vet varför det är såhär, jag vet. Skulle inte ha gjort det, helvettes röv. Hon förvarnade mig, men att säga ja var så lätt, för lätt. Men jag ville göra det för dig, jag ville visa att jag kan med, jag vill och jag kan. Jaja, gjort är gjort, glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya.
Jag vill träffa någon djup, mogen person som man kan prata djupa saker med, som känslor. Behöver lära mig att öppna mig och prata om allt jag behöver släppa. Funderar på att lägga ut någon annons!!
Ska träffa lotta sen och då kommer det säkert bli bättre.


fin låt

Romeo take me somewhere we can be alone
I'll be waiting all there's left to do is run
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story baby just say yes

Love story - Taylor Swift

So it is

I am here for you if you'd only care.
You touched my heart you touched my soul.
You changed my life and all my goals.
And love is blind and that I knew when,
My heart was blinded by you.
I've kissed your lips and held your head.
Shared your dreams and shared your bed.
I know you well, I know your smell.
I've been addicted to you.

dikt eller något

emmy kan man lura vart man vill, om man bara vet vad man ska säga så står hon på bron igen, men denna gången kanske hon tror att det är bättre på andra sidan räcket.
hon har blivit lurad innan, men då stod någon på samma sida räcket och sträckte ut sin hand, som ett ljus i mörkret och någon att böja sig mot i denna motvind.
Livet gick vidare, hon kände då och då medvind, att livet faktiskt hade sina bra stunder, gnistan fanns där.
Men nu känner hon det igen, hur någon står med kniven i hennes rygg, något känns inte bra.
Hon vet nu hur det känns att vara förvirrad, inte veta om hon ska ta den lätta vägen och komma undan eller ta den svåra och kanske komma ifrån sina problem och bli lycklig igen, men därifrån ser den vägen så lång ut.
Det finns en person som gör livet till en motvind och en jätte medvind på samma gång, vänder upp och ner på hela hennes värld och hennes erfarenheter i livet.
Hon vill så gärna vara där i hans famn, omedvetet eller medvetet så hjälper han henne mycket. Sen som jag skrev, han ger henne motvind ibland med, hur, vad och varför är en lång historia för båda.
Hon står snart igen vid räcket, väntar kanske inte på den där handen utan bara vill till ljuset på andra sidan, livet har tagit henne snart.
Det finns några som än håller henne kvar, men de vet de som texten startade med, att de får henne vart de vill pga av att de är ljuset i hennes mörker.
Mer besvikelse eller ångest kommer hon inte orka med, hon förstår inte att hon inte kan lita på människor eller att de gör henne illa så fort de får chansen.


@ home

Nu är jag tillbaka i borås tyvärr, jag vet inte om jag tyckte det var så skönt att åka hem, nej faktiskt inte. Hade kunnat stanna länge till, det kändes så naturligt där. Fast jag hatar staden, men den var bättre än förväntat faktiskt, fanns en del roliga butiker.
Men vad jag gjort, i lördags så kom jag fram till stockholm vid 4, då fick jag själv ta mig 4 hållplatser med tunnelbana, du det var inte lätt att hitta tunnelbanorna när man var vid bussterminalen :P Fyfan, 2 våningar ner där, in där, köp ett 24-timmars kort där, blabla. Sen när jag väl kom fram så träffade jag Jani, han såg ut som en igelkott, höll påatt fixa dreads, haha, det var skoj. Gick typ 1 m ifrån för att garantera att folk inte trodde vi kände varandra ;) skoja!
Sen träffade jag bobo efter 2 timmar eller ngt, då satt vi mest och prata, sen så gick vi från studion där han gjorde sina dreads så drack vi en öl. Sen ringde de andra som bobo har lumpen med, så skulle de till ngn krog, så tunnelbanan igen vidare, inte lika hemskt när man var två. Så fick vi i oss ngr öl till, en öl kosta 25 spänn och shootarna 30 elr ngt, 4or. Var rätt impad :O det är billigt. Så drack en del, sen kom jag på när jag var påväg till tunnelbanan igen att jag var själv i gamla stan! Hade jag varit nykter hade jag nog skitit ner mig, har ju varit typ 3 mord där förra veckan.
Men jag överlevde fast jag gick vilse och inte orkade vänta på bobo o co. Så träffade jag jani igen, då var klockan 00.30. Då hade han suttit där 13 h ungefär. stackarn. Sen skulle vi sova på hans jobb, somnade nog inte fören 4 eller ngt, däckade jag nog rätt gött.
Jag snarkar inte Jani, så klaga inte!:P
Sen gick vi upp 8 och skulle hem till honom, men då missade vi tåget, så vi gick in i stan och låste in alla mina väskor i ett värdeskåp, stod och testa så det var omöjligt att ta upp, och det var det. så då låste jag in det. Sen såg vi massa coola grejer i stockholm jag bara sett på tv, som plattan, sergels torg tror jag det stavas b,la. as häftigt!
Sen åkte vi hem till hans kompis Jakob och hans bror. Där satt vi tills vi behövde åka osv.
Bläe. Ville inte hem.

På färd

Nu är jag på färd igen, nu till stockholm igen, det ska bli mysigt :) Nu ska det bli en hel natt och inte bara över dagen hos min lilla prins. Men fan vad ont i huvudet man får av att åka buss, först får man lock för öronen i varje upp eller nerförsbacke, sen för att man sitter vid datorn får man huvudvärk. Fyfan! Har bara suttit här sen 20 i 11 ändå, annars kan jag sitta lite längre innan jag dör typ. Men jag är framme 16.05 eller ngt, då ska jag kanske pendla mig runt i stockholm själv, det gillar ju jag! NOT.
Fyfan vad rädd jag är för den staden, ska sluta kolla på efterlyst, sa min pappa imorse innan jag åkte:
p: Ta det lungt nu emmy när du ska dit, vart ska du sova?
e: hos Jani såklart, men jag tar det alltid lungt. Vi ska inte ens ut på krogen? (han säger alltid så när jag ska ut, elr så säger han: du vet vad som gäller.)
p: Nej, det vet jag att du inte ska, men har du sett på efterlyst? (ironiskt) I den jävla staden händer allt. Så passa dig.
e: jaja, ska hålla hårt i min väska
p: blondie, gå nu, hejdå.

De senaste gnäller alla på att jag borde färga det blondt igen, så jävla tröttsamt, eller att jag är emo. Bläaee, döda :) Min lärare tkr jag har blivit svart, trevligt.
Men nu ska jag nog försöka sova en timme eller så, 3 timmar till. hejdå :)

Förlåt

att jag varit dålig på att skriva. Jag vet, men jag har varit så jävla trött de senaste dagarna, har bara legat och kollat film. Börjar bli sjuk igen, denna förkylningen försvinner aldrig. Hostar jätte mycket och näsan rinner..
Ska fortsätta vara dålig på att skriva, men jag skriver kanske senare ikväll :)

Psykologi

Jag sitter på psykologin och har även denna lektionen lyckats få en av de 20 datorerna som ej fungerar, blir galen. Men aja, sen idag blir det eflsborg :D ska bli jävla nice faktiskt, gå med lotta lilla. Se om de blir seger som jag tror!
Sen på lördag ska jag till stockholm! Kan inte vänta, ska bli skoj skoj skoj :) Träffa bobo med, ska bli skoj, ut och ferra i storstaden, sånt bobo och jag inte är van vid. Sen ska jag ju vara med Jani i två dagar ist för en. Myspys.

Men nu ska jag arbeta om tvångstankar :) Hejdå!

Gårdagens outfit

lite sent men ändå :)


Barnvakter

Inatt var jag brnvakt med malin, det var en givande natt xD
bilden säger mer än 1000 ord?
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

hahah, gud vad roligt det var


Gomorgon eller gomiddag?

Ja jag vet inte, vaknade precis, sov längre än jag trodde jag skulle göra. Sen har jag blivit gryyyyymt hes, fyfan. Kan knappt prata, sen hostar jag jävel med så det gör skit ont. Blää. Men vi får hoppas jag får vara barnvakt idag ändå, annars får det bli krogen. Jag får se, Linda avgör :) Vill ju inte att han ska bli mer sjuk än vad han redan varit!
Men jaja, nu väntar jag på malin. Hon skulle duscha sen skulle hon komma hit :) Min baby <3

Hör av mig lite senare då!

Äntligen hemma

Vi har haft riktigt skoj på jobbet idag, jag och linda såklart :) Gillar att jobba med den tösabiten! Imorgon ska jag och malin vara barnvakter åt hennes snuttegryn med. Gud vilka fina uttryck jag får till idag! Hände dock inte så mycket speciellt, vi satt mest och tjötade, sen var jag hårstråt ifrån krogen, men jag är stolt att jag sa nej, behövde komma hem och sova. Sen ringer väll malin och har as skoj, så missade jag det. KANON. Men jag hoppas de har skoj utan mig :)
Nu ska jag nog slänge mig i vingen snart och sova sova sova!
Sen imorgon ska jag sooooooova ut. ÅÅH vad skönt!

Jobb

Innan jag drar vidare till jobbet tänkte jag göra Dagens..

1. Vädret
Går det klaga? Kanske för varmt, men heldre det än att de regnar som det gör 350 dagar om året i Borås.

2. 100% OB
Sen jobba 8 timmar, alltså 16 timmar betald tid. Kanon :)

3. Torsdagar
Jag gillar att swing har öppet på torsdagar, då kan man vara bakis hela fredag och sen ut på lördag igen. Det är ett plus, ist för att gå ut fredag för man är så taggad på helg så man är så bakis att man inte orkar supa på lördagen. Jag tkr det är logiskt och bra att krogen är öppet på torsdagar :)


1. Bakis
LÄttare lista att fylla på idag tycker jag nästan. jag är bakis bakis bakis. Börjar släppa något, men blaäee. Fått grym hicka med, känns som att jag ska spy varje gång jag hickar!

2. Jobb när Malin o co. ska ut
Det är lite tråkigt, hade gärna följt med

3. Inte träffa min babe
Ett big - ! En tom helg nästan. Men tiden går fort så snart bär det av igen :)


Baaaakis

Godmorgon, eller något.
Inte speciellt god morgon, är jätte trött. Tänkte lägga in lite kort från igår, vi var nere och kollade kortegen, det var mycket roligt faktiskt, sen drog vi till Annika och grillade sen blev det swing!


hahaha, failbow xD regnbågen hade visst ett slut!

jag älskar dig hjärtat <3


Jag, det var även gårdagens outfit då :)

Köttet jag grillade igår

Maten framdukad, vin, öl och cider och massa mat, mumms :)


RSS 2.0