Önskelista

2009-12-17 @ 18:00:04
Snart fyller jag år, då vill jag bada i presenter. (Nej folk frågar vad jag önskar mig. Orkar inte göra en vanlig önskelista)
Detta är den bästa tiden på året. Älskar vintern. Förutom att det är kallt då.
Men jag fyller år och jul!
Jag fyller faktiskt 19 år nu den 30 December (Y)
Det första jag önskar mig i födelsedagspresent är en rolig födelsedag. Överaskning eller något annat. Vill minnas den på något sätt. Alla som känner mig vet att något ska hända hela tiden ;)
.

Den dagen min dotter blev galen:
Sommaren 1996 när Michael Greenbergs dotter Sally var 15 år blev hon från en dag till en annan manisk. Plötsligt var hans dotter som en främling för honom. Här berättar han insiktsfullt och smärtsamt om sommaren då hans älskade dotter Sally drabbades av en svår psykisk sjukdom.
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9172321644

Slash:
Guns n Roses frontfigur berättar hur bandet startade och hur de lever ut sin stora rockdröm med droger, sex och Rock 'n' Roll.
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9186067508

Jag älskar dig:
Här presenterar Alberoni en heltäckande teori om kärleken och dess olika former: moderskärleken, syskonkärleken, vänskapen, passionen, men främst den erotiska kärleken, den kärlek som får oss att säga "Jag älskar dig".
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9173745456

Snabba cash:
JW är Stureplanskillen som säljer kokain på de hetaste inneställena. Han gör vad som helst för att nå dit han vill.  Jorge är latinon som kan allt om koks och som går i land med en osannolikt tjusig rymning från Österåkeranstalten. Ingen kan k-branschen bättre än han. Mrado sköter indrivning åt bossen Radovan. Han drömmer om ett bra liv för sig och sin dotter, men det ligger riktigt långt borta.
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9170017662
Gitarrörhängen
http://hiphopbutiken.se/245-gitarrorhangen.html
IsaDora Pump n’ Plump
Finns på kicks

Parfymer
Paris hilton - eau de parfum
.
Jag kommer nog på något mer!


Kommentarer
Skriv en liten kommentar nu snygging
Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din mail här: (publiceras ej)

Addressen till din blogg:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback