090331

Hej

har varit i skolan idag och haft webdesign och lyssnat på en föreläsning. Föreläsningen var kanon, bara bekräftade att jag skulle söka in till det jobbet och webdesignen gick kanon med, snart klar med min slutuppgift. ska bara pimpa den lite :) Allt idag har varit jätte bra.

Sen denna jävla ipred lagen ska börja imorgon, så jävla tröttsamt. visst de som är artister får inga pengar och bla bla bla. Så jävla tröttsamt tkr jag. Den kan ta sig i röven tkr jag. Men nu kommer jag väll vara lite försiktig med att ladda ner, kommer väll snart någon smart som fixar så poliserna inte kan spåra ens dator. Vore kanon isf.


Måndag 1

Yes, nu har jag fått tillbaka min dator, hade blivit galen utan den ett tag till :(

idag ringde en trevlig polis till mig med, men det gick rätt fort. Orkar inte skriva här vad som hänt, var ett tag sen nu iaf. Men jag tyckte jag var duktig och snäll som pratade med farbror blå eller tant blå var det i dettta falet..
Sen nu ska jag njuta av att min dator är som ny och sådära! kanon.

Fick mina studentgrejer med, kanon fina. Kära nån :) Sen hade jag en tröja med håkan idag, då kom matildas kommentar, citerar "är det beetoven" Det var inget kul alls. Men då var det lite roligt.

Aja, bajs på er :)

Torsdag 1

jag glömde alla papper hemma imorse, så blev inte att stanna i skolan att plugga, så åkte jag hem så satt adam vid datorn och hade lunch, så lämnade han datorn på när han gick till skolan. Så satte mig och skrev klart den jävla skiten så nu ska jag äta och sen dra direkt till jobbet.
Klippningen och naglarna blev bra igår, var lite små nervös för håret :P Men det blidde bra. Ovant än med naglarna, men jag vet ju redan hur man ska hantera dom, rätt gött :) fina blev de.
Sen var jag i skolan och den här veckan har vi knappt varit i skolan alls, eller varit där men inte pluggat, hafe 3 föreläsningar och varit på teater. har haft typ 2 riktiga lektioner eller ngt :P Psykologi och Webdesign, juste, nee 4 st, idrott och skapande verksamhet med. Ofta det räknas ens iof.. 

Men vi syns sötnosar :) 

Tisdag 2

ja, nu måste jag säga att jag är jävligt trött. Jag försöker iaf, ditt lata och lama jävla fittollon :) haha! gillar uttrycket, men fan vad trött jag blir alltså. Herregud, vet inte hur många som läser detta och börjar tro att det är en själv. Lite spännande, men tror man det, då borde det ju ända stämma på något sätt? Annars hade man ju inte ens trott det. Men jag skiter i vad du tror och tycker, du läser säkert inte detta ändå, "orka bry sig och lägga ner tid, jag är ändå i centrum och får som jag vill" HA! fan vad jag ska bevisa motsattsen snart. 
Blir så jävla trött va! Lyssnar på Zillah & Totte, de är så SÖTA. För söta. 

Nu ska vi se vad som händer ikväll, ska sluta anstränga mig nu iaf, bara så du vet. Det är inte bara du som har det jobbigt och inte kan ta massa skit.

Tisdag 1

jag får låna min brors dator, yäs :) är jätte klad, för om 5 timmar får jag lön! Wej.. Fick dock reda på att Malin kanske inte kan åka på peace and love :( Hon ska börja jobba den veckan och får kanske inte ledigt, så vi får se. Men jag vill inget heldre just nu känns det som. Men om 2 veckor eller något så åker jag och malin ev. till stockholm, kan bli farligt men roligt :D 

Jag tror jag kommit  på vad jag ska plugga till nu, socionom eller hur fan det stavas! Vill jobba på behandlingshem eller något sånt, det tror jag fan jag skulle gilla och vara bra på. Men jag får se, jobba något år först och tjäna pengar, sen flytta till en annan stad. 
Imorgon ska jag klippa min och färga håret, få i löshåret och sedan ska jag förlänga naglarna (Y) me like. 
Men nu ska jag försöka få tag i min babe. bye

Måndag 1

förlåt för att jag är dålig på att skriva, men min dator är sönder och kommer vara det i 3 veckor till eller något. blir galen.
men ska dra vidare nu igen, vi höres :)

Mogen person som kommenterar min blogg, du behöver inte läsa vännen

Onsdag 1

Usch, mår inge bra. Kan inte jobba idag, har grymt ont i halsen. Får bli att ta det lungt så det blir bättre, tänker inte åka till något jävla sjukhus, de kommer bara köra ner en jävla pinne i halsen som varje gång. Förra gången höll hon på att kväva mig så jag nästan spydde så nejtack :)
Jag kan bli frisk själv. Sen var jag tvungen att åka till skolan för att ha utvecklingsamtal ändå, annars riskerar jag att ha det hemma hos mig, och det känner jag inte direkt för om man säger så. Nu har jag fixat lite fel grejer med, lite missupfattningar. De klagar som vanligt på min lathet och hur mycket bättre betyg jag kunde haft om jag inte sov och slarvade bort min tid i skolan. Sen sa det något jag inte blev förvånad av, de sa att det verkar som att jag alltid vill veta vad som är bakom dörren, att jag aldrig har tid att vara i skolan utan ska springa mellan alla saker och stressa över allt och de undrar vad jag gör som är intressantare än skolan. Jag sa att jag hade två jobb och kompisar jag vill umgås lite med också. Då blev min lärare imponerad att jag hann. Det var roligt faktiskt. Jag sover på dagarna och jobbar nätterna.
Men jag ska skärpa mig nu och ska vara på alla lektioner och visa att jag faktiskt kan vara där fysiska och psykiskt :)
Jag fick bekräftelse på att jag givetvis kommer få ta studenten med ett betyg över medel. YES
STUDENTEN 09, det hade jag iof räknat med.. Men sen nästa år på hösten eller våren ska jag börja plugga, jag vet själv att det inte blir i borås. Men jag tror inte det kommer vara så uppskattat, men jag vill bort. Pendla till borås kan jag faktiskt göra. Stockholm, Göteborg eller jönköping, jag vet inte. Men tänker inte vara här 2010 :)
Kommer bara bli jobbigt för jag har ju mina bästa vänner här, sen en nisse i jönköping, men får väll plugga där då. Äsch, jag får se.

Nu ska jag plugga vidare, så jag klarar redovisningen och inlämningen imorgon iaf. Något ska jag få gjort. puss

Tisdag 1

jaopp, nu vare dags igen att skriva tycker jag.. Ska jobba idag, jobbade igår, ska jobba imon, ska jobba på fredag, lördag och söndag (Y) men får betalt den 25, såg idag hur mycket jag får, prima, blir en underbar resa för de pengarna kan jag säga. En resa till en annan stad, huvudstaden eller till jossan ett varv kanske. vi får se :)



Ser tjock ut, synd bara att jag inte är nykter, då kanske jag sett mer normal ut :) kort från växjö.
Nu ska jag sminka klart mig, fixa håret och sen ska jag köpa mig ett busskort och dra till jobbet. Hoppas jag är klar innan halv 12, annars blir jag galen.
Men vi hörs biatches.

my babyboo!

Lördag 1

Det bästa jag gjort i hela mitt liv, finner inga ord. var med på tv och i tidningen, check it out please

http://www.bt.se/nyheter/tv-intervju-med-hakan-hellstrom(1196146).gm



där sitter vi och schtecker, dock inte där vi sov, det gjorde vi på åhagas ingång xD
mer kommentarer imorgon. UNDERBART HÅKAN, jag älskar dig

Fredag 2

Lite blandade kort på mig som liten :) jag var söt, fan, växte det bort eller? :(






Kolla min facebook, där är jag mest uppdaterad med kort, filmer osv :)

Torsdag 2

jag ska pierca mig snart med :) 3 st funderar jag på. Får ju inte ha någon synlig piercing så får bli såhära:



men bara på ena sidan :)



en till i tungan eller



bröstvårtan.. jag får se vad det blir och när! vad tkr ni?

Torsdag 1

japp :) då var det göteborg idag på kurs. Mycket trevligt! Det var jag och en till, hon hade jobbat på bingo 20 år eller ngt och hon som hade kursen drygt 23 år. Kände mig jätte liten.
- jag har jobbat 2
- år?
- nej, månader

haha!
Men ja, shopping i 3 timmar satt inte fel, mycket roligt. Men kände mig sjukt ensam, gå runt där, inte ha någon som hjälper mig hitta rätt eller bara gå och tjöta med. Fyfan. Ringde runt och prata med folk istället, terra dom lite när jag var helt själv. Alla var ju i skolan, ingen kunde följa med :( Menmen, gå runt och tänka 3 timmar satt fint, och tröst handla. köpte massa fint. Check it out.



Här är alla grejorna :) 3 toppar, ett par glasögon, 2 bandanas och ett tygmärke!






Ja, det var allt jag handlade. Sen har jag två grejer till och dela med mig av, jag har färgat håret svart, eller blått är det nu typ, skimrar blått i solen ochså. men jag ska fixa det, snart.. :)




Nej jag är inget jävla emo, tack nu har jag fått säga det!
Sen igår gjorde jag och malin bullar, eftersom jag är värdelös på att baka så överlät jag allt åt malin utan att forma själva bullarna och lägga på mojjan som ska vara i, smör, kanel och socker :) Mycket fint gjorde jag dom, tyckte inte malins systrar, de bara skratta. men jag är nöjd över det jag lyckats med!



jag orkade inte göra allt för många, detdär är prima :) Men de längst bak till höger vettefan, ser ut som två stockar eller ngt, (Y)



Så blev dom, ser inte allt för gott ut, nej det var inte de goaste bullarna jag ätit, inte ens varma och nya var de goda, as torra och stenhårda! Men jag hitta någon som äääääälskade dom!


Men han var inte bara intresserad av bullarna, han äälskade någon person också :O



Mig, jag gillar inte när de slickas i ansiktet, men de är väll ett måsta för den hunden, men han är så sööööööt :)

Sen imorse hade jag typ ögoninflamation eller ngt, ögonen var blodsprängda och jag kunde knappt öppna dom :(




helt jävla klibbigt runt hela ögat ju :( stackars lilla emmy
sen ett egokort från gbg då, ett litet måste. tog upp en hel kö för att kunna ta kort.


Japp. nu ska jag sova, sen blir det jobb imon igen.. (Y) Hejdå. Hoppas inlägget var godkänt ;)

Onsdag 3

10 bevis på att du är kääär.

1. Du känner dig avundsjuk när du ser personen med någon annan
2. Du kan läsa sms från personen om och om igen
3. Du känner dig ibland lite osäker när du är med honom/henne
4. Bara av att höra hans/hennes namn ler du
5. Du kan sakna personen, fast ni precis har träffats
6. Du börjar lyssna på låtar som påminner om personen
7. När ni är med massa andra, fokuserar du bara på den personen
8. Du älskar att känna personens lukt
9. Du ler för dig själv när du tänker på honom/henne
10. Medan du läste detta, var det bara en person du tänkte på.


 Om du inte kopierar och lägger in inom 15 min kommer du få otur i kärlek i 20 år


Onsdag 2

haha, right. Kursen är imon (Y)

GÅ NER I VIKT MED HJÄLP AV SEX?

TA AV KLÄDER
Villig..........................12 Kalorier
Ovillig........................187 Kalorier

KNÄPPA UPP BH:N
Med båda händerna.....7 Kalorier
Med en hand...............12 Kalorier
Med tänderna..............85 Kalorier

TRÄ PÅ EN KONDOM
Med erektion...............6 Kalorier
Utan erektion..............315 Kalorier

ÖVNING
Försöka hitta klitoris.....8 Kalorier
Försöka hitta G-punkten......92 Kalorier

STÄLLNINGAR
Missionären..................12 Kalorier
69:an, liggande............78 Kalorier
69:an, stående.............112 Kalorier
Skottkärran...................216 Kalorier
Bakifrån (doggy style)....326 Kalorier
I ljuskronan..................912 Kalorier

ORGASM
Riktig...........................112 Kalorier
Fejkad..........................315 Kalorier

EFTER ORGASM
Ligga och kramas...........18 Kalorier
Gå upp direkt.................36 Kalorier
Förklara varför du går upp direkt................. 816 Kalorier

ATT FÅ EN ANDRA EREKTION
Om du är:
20-29 år.........................36 Kalorier
30-39 år.........................80 Kalorier 
40-49 år.........................124 Kalorier
50-59 år.........................972 Kalorier
60-69 år..........................2916 Kalorier
70 och uppåt.....................Döden

KLÄ PÅ SIG EFTERÅT
Lugnt...............................32 Kalorier
Snabbt.............................98 Kalorier
Med din pappa knackandes på dörren......1218 Kalorier
Med hennes pojkvän knackandes på dörren.....3521 Kalorier


Onsdag 1

Försov mig idag, men jag hinner. ska på kurs idag i göteborg så får väll kolla lite i affärer, kanske hittar ngt av värde? :) Men jag vill inte köpa upp ngr pengar, men har LITE svårt att hålla hårt i dom måste jag erkänna!
Sen blir det bara att åka hem och sova, kanske plugga? Jag vet inte ens om jag har något att plugga, sen jobba imorgon. Men usch, jag håller på att bli riktigt sjuk, jag känner det på mig. Har mått upp och ner sen lovet, och det är några veckor sen. Kommer säkert dö :) Aja, då slipper jag stressen iaf. Alltid det positiva i allt. glöm inte det.

See ya :)

Söndag 2

jag kunde inte låta bli måste jag säga, var inne på tradera och köpte glasögonen nu! De är så häftiga. 155 kronor, sen har jag budat på lite annan skit med:)



Exakt sånna har jag köpt, får dem om 1 vecka typ. weej :)

Söndag 1

Helgen, ska göra det väldigt kort. för kort :) Vill inte utgå med för mkt information för allas säkerhet, men det var en underbar helg!

Fredag: Jag och Malin åker till växjö, vi kommer fram och äter mat, direkt när mormor och morfar åker så packar vi upp vår alkohol och börjar halsa typ. Så drar vi till stan ngn timme senare och ska till växjöparken där det är glam slam. Hardcore superstar, gimini five och babylon bombs och ett till men minns inte namnet, crusifight eller ngt! Vi kollar på babylon bombs som är första förbandet, de var grymt snygga och grymt bra! kolla youtube, hometown hero! Så efter går vi och dricker med i baren, så går de förbi oss, så tänkte vi gå och be om autograf och en kram eller ngt, minns inte. Så står vi och pratar med dom om hur de spelat och typ att de ska göra en cd skiva osv. De börja kladda ner våra armar och krama oss ett x antal gånger. Var grymt glad, mina nya idoler :) Sen drar vi därifrån, orkade inte stanna. Ville till krogen! Så hälsade vi på jossan och victor, sen bar det av till krogen, där shake vi loss och hade as roligt. Minns inte jätte mycket, mådde inte jätte bra när vi hoppade av bussen vid 3. Sen sooova!










Lördag: Då skulle vi kolla på innebandy i närheten av växjö, min kusin skulle spela en avgörande match, om de vann matchen skulle de vinna hela serien. Klart man hejar på göteborg liksom. Väldigt spännande match! Vi åkte bil 3 timmar sammanlagt, mkt jobbigt. Men det var det värt, sen åkte vi till jossan och skulle ut på krogen igen. Vi gick till den krogen och de var sjukt lång kö så vi tänkte fuska med stämplarna för att slippe kön, det lyckades för alla utom malin. Så vi drog till en annan krog där jag vann en del på black jack faktiskt :) wiho.
Sen är resten osagt :)



Funderar på att starkt köpa såna!

Söndag: Slödag! var hemma och städade och busade, kolla min facebook, där har jag filmer på vad vi gjorde denna dag. Vi skulle ju hem till vår hemska stad så det var godis, film och städa. Mysigt!

tack alla för helgen, ni har gjort den klockren! Alla mer eller mindre, malin du är ju den som gjorde den som bäst, jag älskar dig! glöm aldrig det.


RSS 2.0