dikt eller något

2009-05-11 @ 12:42:01

emmy kan man lura vart man vill, om man bara vet vad man ska säga så står hon på bron igen, men denna gången kanske hon tror att det är bättre på andra sidan räcket.
hon har blivit lurad innan, men då stod någon på samma sida räcket och sträckte ut sin hand, som ett ljus i mörkret och någon att böja sig mot i denna motvind.
Livet gick vidare, hon kände då och då medvind, att livet faktiskt hade sina bra stunder, gnistan fanns där.
Men nu känner hon det igen, hur någon står med kniven i hennes rygg, något känns inte bra.
Hon vet nu hur det känns att vara förvirrad, inte veta om hon ska ta den lätta vägen och komma undan eller ta den svåra och kanske komma ifrån sina problem och bli lycklig igen, men därifrån ser den vägen så lång ut.
Det finns en person som gör livet till en motvind och en jätte medvind på samma gång, vänder upp och ner på hela hennes värld och hennes erfarenheter i livet.
Hon vill så gärna vara där i hans famn, omedvetet eller medvetet så hjälper han henne mycket. Sen som jag skrev, han ger henne motvind ibland med, hur, vad och varför är en lång historia för båda.
Hon står snart igen vid räcket, väntar kanske inte på den där handen utan bara vill till ljuset på andra sidan, livet har tagit henne snart.
Det finns några som än håller henne kvar, men de vet de som texten startade med, att de får henne vart de vill pga av att de är ljuset i hennes mörker.
Mer besvikelse eller ångest kommer hon inte orka med, hon förstår inte att hon inte kan lita på människor eller att de gör henne illa så fort de får chansen.


Kommentarer
Skriv en liten kommentar nu snygging
Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din mail här: (publiceras ej)

Addressen till din blogg:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback